Beste concert van 2005

Als echte muziekliefhebber en popmuziekkenner heb ik natuurlijk ook de nodige concerten gezien/beluisterd in 2005. Het allerbeste concert was toch wel dat van The Arcade Fire in Nighttown.
Ik was daar met Margari en Kizzy, niet echt muziekkenners, maar ook zij vonden het een indrukwekkend concert. Bijzonder hierbij was dat de verschillende artiesten na elk 2/3 nrs wisselde van muziekinstrument.

Nu ga ik ff proberen een foto die ik heb gemaakt tijdens het bewuste concert te laten zien. Want Roonie zegt altijd: ‘een plaatje zegt meer dan 100 woorden’

The Arcade Fire in topvorm

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Beste concert van 2005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *