Beste songs van 2005

Veel bladen, platenzaken en ‘poprecensisten’ komen aan het einde/begin van elk jaar met een overzicht van de beste songs van het afgelopen jaar. Veel interessant gedoe allemaal en leuk en aardig hoor maar onderstaande nr’s uit 2005 waren toch echt het meest het beluisteren waard:1) Sufjan Stevens – Come feel the Illinois
2) Arcade Fire – Neighbourhood #1
3) Editors – Munich
4) The Rakes – retreat
5) Anthony and the Johnsons – Hope there’s someone
6) Kaiser Chiefs – Nananana
7) Clap your hand say yeah – over and over again
8) System of a down – Hyptnotize
9) The Killers – mr. Brightsight
10) The Doves – Black and White town

Dus koop de cd/download ze van internet en luister eens naar bovenstaande songs en je zult zien (met name horen eigenlijk) dat ik gelijk heb. Stuk voor stuk juweeltjes.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Beste songs van 2005”

  1. Hmm, de internationale poppers was het er toch wel redelijk unaniem over eens dat de beste plaat uit 2005 ‘Als de nacht verschijnt’ van Jan Smit was hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *