Beste albums aller tijden

Als we nu toch muzieklijstjes aan het plaatsen zijn, dan wil ik eindelijk wel eens een poging doen om een lijstje met mijn 10 favoriete cd’s/lp’s aller tijden te produceren. En dan ga ze in de loop der tijd ook nog eens ??n voor ??n voor jullie bespreken.Uiteraard is het geen definitieve lijst en ik begin me eerlijk gezegd nu al af te vragen of ik wel 10 albums kan opdreunen die ik zonder g?ne mijn favoriete aller tijden durf te noemen. Ach, wat maakt het ook uit, het internet is een vluchtiger medium dan alcohol en bovendien is er vrijwel niemand die dit gaat lezen en al helemaal niemand die het ook nog serieus gaat nemen, dus laat ik maar los branden.

Radiohead – OK Computer
Bob Marley – Babylon By Bus
Cake – Fashion Nugget
Metallica – Black Album
Big Brother & the Holding Company – Cheap Thrills
Deftones – White Pony
Damien Rice – O
Rob de Nijs – Tussen Zomer en Winter
The Doors – Strange Days
Prince – Purple Rain

Geen volgorde, het was zonder al moeilijk genoeg. Later dus individuele besprekingen van de diverse albums.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

3 gedachtes over “Beste albums aller tijden”

  1. Altijd lastig zo’n top 10 allertijden. Wel altijd leuk zo’n lijstje (of eigenlijk alle lijstjes).

    Waar is trouwens het hoesje van Rob de Nijs?

  2. Hey Leo, dat is snel. Ik kon de hoes van Rob niet zo snel vinden op het internet en zal ‘m dus zelf moeten inscannen. Ik dacht eigenlijk dat niemand ‘m zou missen, maar ik was jou vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *