Hip en hypes in 2006

Naast de immer interessante discussie wat de beste albums allertijden zijn (waar halen hedendaagse artiesten allemaal hun inspiratie vandaan of welke albums zijn gewoon lekker om te luisteren) is het natuurlijk altijd leuk om een voorspelling te doen welke artiesten het helemaal gaan maken in 2006 (al zal ik er, net als iedereen, ook wel helemaal naast zitten).Persoonlijke favorieten van mij zijn internationaal gezien toch wel de Arctic Monkeys. Een weinig originele keuze maar de heren maken gewoon hele leuke en aanstekelijke muziek. Daarnaast verwacht ik eea van The Kooks.

Als we het eens wat dichter bij huis bekijken dan denk ik dat de Amsterdamse formatie Voicst nog hogere ogen gaan gooien dan in 2004/2005. Verder heb ik hoge verwachtingen van Taxi to the Ocean en de on-Nederlandse goede muziek van Pete Philly (en Perquisity of zo iets). Stuk voor stuk artiesten die de moeite waard zijn om te gaan spotten in het Nederlandse clubcircuit.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *