Sparta – PSV, 15-1-2005

Afgelopen zondag, 15 januari, ben ik met mijn verkering (die de daarop volgende dagen gelijk ziek was…) naar wedstrijd tussen Sparta en PSV geweest. Ik was al gewaarschuwd voor lousy voetbal van de zijde van PSV maar het was uiteindelijk nog erger dan ik dacht: kwaliteit genoeg (voor de Nederlandse competitie zeker) maar wat een anti-voetbal speelt dat team.
Een, voor Sparta supporters, lullig voorbeeld van de uiteindelijk onterecht behaalde winst van PSV was wel de wijze waarop PSV het doelpunt maakte. Of eigenlijk scoorde Sparta, maar in eigen goal, dus dan geldt ie voor de tegenstander.
Doelpunt van PSV in de maak

Toch jammer, meestal zit ik niet te wachten op een 0-0 als einduitslag. Maar als Sparta op die manier een puntje kan pikken van PSV dan hoor je mij daar niet over klagen. Maar het mocht niet baten; PSV had weer het geluk (van een kampioen?) en Sparta stond weer met lege handen.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *