Testje met detail uit foto

Keane aan het werk

Niet helemaal gelukt. Zeg Roonie, hoe krijg je dat zwarte gedeelte weg uit het beeld???

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Een gedachte over “Testje met detail uit foto”

  1. Ik neem aan dat je dit spannende effect met Irfanview gemaakt heb?! Je hebt gekozen voor Cut (leave selection) en je had moeten kiezen voor Crop. In dat laatste geval hou je alleen je selectie over terwijl in het eerste geval alles behalve je selectie zwart gemaakt wordt. (of verwijderd wordt uit je plaatje, hoe je het ook maar wilt zien)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *