Uit de oude muziekdoos: Haldern 2004

Haldern is een kleinschalig muziekfestival in Duitsland. In 2004 ben ik hier met Margari, Thijs en Rombout naar toe geweest. Voor het eerst heb ik toen een camera meegenomen om kiekjes te kunnen maken van de optredens en aanverwante zaken (bierspelletjes van Thijs, Rombout en enkele Duitsers bijvoorbeeld). Hierbij een korte sfeerimpessie dmv wat foto’s (alleen foto dEUS, rest volgt) Mooi licht?!

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *