Hips en Hypes 2006, deel 2

Had ik het pas over de hotste artiesten van 2006?! Ben ik er toch nog 1 vergeten (en waarschijnlijk nog veel meer maar die volgen dan w??r later). Wie dan wel?ZzZ. En wie zijn ZzZ dan wel? Het zijn 2 Amsterdamse (zou het daar dan toch echt gebeuren?) heren die erg spannende en energieke muziek maken. Denk aan the Doors on speed.

Luister eens naar een nummertje van ze op www.soundofzzz.nl Of nog beter, ga ze live bekijken/beluisteren! En dat komt dan weer goed uit; vrijdag 24 februari as spelen ze samen met Voicst (waar heb ik die naam eerder gehoord?!) in Nighttown. Zeker een aanrader.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

12 gedachtes over “Hips en Hypes 2006, deel 2”

 1. Beluister ze nou eens op die URL van hen. En ook jij bent verkocht (is het te merken dat ik bij een reclamebureau werk?!)

 2. Coparck komt naar ‘de Kelder’. Wel die in Amersfoort; das dan wel jammer.

  We hebben de laatste cd van Coparck ooit in ons wijlen Cd-clubje gehad. Kzal eens op zoek gaan naar mijn recensie!

 3. Coparck – A Few Chances Come Once In A Lifetime

  Deze Cd heb ik heel vaak beluisterd. Omdat het leuke muziek is maar ook omdat ie, ondanks alle snifjes en snufjes, toch gewoon lekker wegluistert. Ik ben tijdens al die draaibeurten nooit echt h??l enthousiast geworden maar hij is me, na ?m de zoveelste keer te hebben beluisterd, ook nooit de strot uitgekomen. Leuke Cd dus, die je vaak kan/moet beluisteren maar die voor mij nooit echt bovengemiddeld wordt.

  Cijfer: 6,5

  Beste nrs: the world of tomorrow

  A little lost

 4. Ik geloof dat ik het inderdaad wel redelijk eens ben met je opmerkingen. Maar het is een Nederlandse band dus de lat ligt iets lager.

 5. Misschien moet ik voortaan iets beter kijken; zo’n accolade heb ik ook. Maar zo’n kader nog steeds niet!

 6. Dat kader zal dan wel zijn omdat ik de hoofdbeheerder ben. Alleen weet ik m’n wachtwoord niet meer en kan ik momenteel dus niet inloggen en dingen veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *