Knollenveld

Wat een erbarmelijk veld hebben die gasten van Chelsea joh. Het leek het oude trainingsveld van Oliveo wel (idd toen we nog niet op rubber voetbalde). Is er misschien sprake van een lastige ondergrond voor gras in Londen? Of zouden ze het veld met opzet omgespit hebben; om het vlotte combineerwerk van Barcelona te ontregelen. Gelukkig hebben de Catalanen toch gewonnen!

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Knollenveld”

  1. Ze hebben met opzet al weken geen onderhoud gepleegd aan het veld. Puur om het positiespel van Bar?a te ontregelen. Beetje dom, als je het mij vraagt, want Chelsea heeft zelf genoeg kwaliteit om op te vertrouwen. Maar ja, het wordt natuurlijk weer niet aan mij gevraagd.

  2. Ik denk dat ze bij de Chelsea ook op de kwaliteiten van de terreinknecht (‘pitch manager’) vertrouwen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *