Amigo

Wanneer gaat Amigo weer eens de beerput open gooien???

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

4 gedachtes over “Amigo”

  1. Je hebt gisteren toch nog met 4-7 gewonnen?! Heb je je password toevallig niet een keer ook naar mij gemaild???

  2. Precies, drie Toussainten in ??n elftal bleek een beetje heel erg teveel voor het arme DHL. Ondanks dat we er zelfs nog eentje op doel hadden gezet. (eentje die overigens behoorlijk z’n best deed om de tegenstander te laten scoren)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *