Sneeuw

En dan ga je zomaar doordeweeks een keertje naar een concert in d? poptempel van Pijnacker (jaja de Band zonder Banaan trad weer eens op) en dan besluit je keurig op tijd dat het de hoogste tijd is om naar huis te gaan en dan blijkt dat je gewoon ingesneeuwd bent. Het kostte behoorlijk wat moeite maar uiteraard heb ik me uit de Trucker weten te graven en ben langzaam naar huis gegleden. Ik had m’n camera niet meegenomen naar de Trucker dus jullie krijgen geen foto’s van de BZB te zien, maar eenmaal thuis kon ik het niet laten om m’n toestel te pakken en weer even terug naar buiten te lopen. SNEEUW!

Sneeuw!
Sneeuw!
Sneeuw

En dan te bedenken dat sommige mensen helemaal naar Sauerland gaan om sneeuw te zien!

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

Een gedachte over “Sneeuw”

  1. Ah, ik dacht dat het onweerde, maar dat was dus gewoon de flitser van jouw fototoestel. Zie ik daar nou de verschrikkelijke sneeuwman, die gewoon even voor je lens langs liep?

    Hmm, de sneeuwfoto’s van je vader trouwens al gezien? Die zijn toch wel iets fee?rieker, hoor.

    P.s.: je accent staat volgens mij de verkeerde kant op (? ipv. ?).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *