Fee?rieke sneeuwplaatjes

Vorig jaar deze tijd lag er ook een flink pak sneeuw over Nerderland. Ik ben toen ’s ochtends vroeg, voor het werk, op mijn fietsie gestapt en heb ook wat kiekjes geschoten van Winter Wonderland in Delft. Zie hier het resultaat

Sneeuw op fietsIk ga nu eerst ff een kopje koffie in de Ruif drinken. Misschien dat ik het vandaag nog afmaak.

Zo, ben weer terug. En dan volg er hier nog een paar

Sneeuw bij gracht

Het is wel duidelijk dat de Ruif z?lfs mijn favoriete spot is voor het maken van foto’s met sneeuw.

Ook is het wel grappig om vanaf de driving range een besneeuwd golfveld te zien

Sneeuw op driving range

Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat meneer Toussaint sr. voor foto’s van sneeuw heeft gemaakt. Kunnen die niet eens geplaatst worden?! Kan ik als amateurfotograaf vast nog een boel van leren.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

12 gedachtes over “Fee?rieke sneeuwplaatjes”

 1. Mag altijd natuurlijk! Welke dag wilde je langskomen???

  Kzal trouwens die schitterende fotosessie vanavond afmaken.

 2. Hmm, ik heb niet zoveel tijd deze week. Kan donderdag of vrijdag wel langskomen maar dan moet ik wel tot laat werken.

  Ik vind je eerste foto trouwens wel meteen het hoogtepunt. Vond de lichtval erg mooi maar dat was blijkbaar toeval want dat zie ik in de andere foto’s niet terug. Ik zal eens kijken of ik enkele sneeuwfoto’s van de oude heer Toussaint mag publiceren.

 3. Weet zelf ook nog niet hoe ik zit met de afspraken deze week. Kmoet as vrijdag rapporteren en dan kan het nog wel eens laat worden. En moet nog minimaal op 1 babybezoek deze week.

  Vond het ook niet meevallen om een paar mooie foto’s uit te zoeken. Misschien moet ik toch eens wat meer met een spiegelreflex aan de slag. Maar het was wel een mooi artikel om te oefenen met afbeeldingen. Dat heb ik nu tenmisnte een beetje onder de knie!

 4. Mwah, ik vind die tweede foto ook wel mooi. Vooral qua compositie; authentieke Delftse architectuur, leuk grachtje, ja, heeft wel iets.

  Die foto van een besneeuwde driving range, tsja, moet ik daar echt nog op reageren?

 5. Fototechnisch is dat idd niet zo’n interessante foto. Maar een driving range waarop je na 30 weken alleen maar gras ziet, ineens zo wit is vond ik wel apart. Denk dat het meer iets is voor golfers…

 6. Nee, ’t is gewoon in alle opzichten een flutfoto.

  Hebbie die andere foto’s al aan Gerald verkocht zodat ie er kerstkaarten van kan laten maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *