Hip en hypes 2006, deel 3

Weer eens wat tippies van DJ Guapo om te beluisteren: hij gaat al wat langer mee maar download (is het trouwens strafbaar als je mensen aanzet tot (illegaal) downloaden???!!!) eens wat van Devandra Banhart. Ik dacht idd ook eerst dat het een vrouw was maar zijn stem en autobiografie doen anders blijken. Hij heeft een aparte stem en maakt verder mooie muziek. Volgens mij ook wel leuke teksten maar daar luister ik eigenlijk nooit naar…

Dan nog een tip van een wat meer frisse band (en dan bedoel ik dat zij nog niet zo lang meegaan): Mysterie Jets. Typische Britse band (vandaar ook mijn liefde voor ze denk ik) die op as London Calling festival spelen. En volgens mij traden ze ook al op als voorprogramma van Arctic Monkeys. Lijkt me haast een garantie voor succes…

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

10 gedachtes over “Hip en hypes 2006, deel 3”

 1. Begrijp dat jij al eea hebt gedownload. En vind je het wat? Al vraag ik me af of jij het wel op waarde weet in te schatten?!

 2. Ik weet het in ieder geval wel op waarde te schatten en ik vind die Devendra niet veel. Saaie muziek. Ik zou het zelfs bijna muzak noemen.

  Mystery Jets heb ik nog niet gedownloaded.

 3. Die singel (kweet ff niet hoe die heet) vind ik wel erg sterk. Heb ik dan ook al in mijn set gestopt. Verder ken ik eigenlijk niets van ze. Kzal eens wat opsnorren van ze.

  De ‘Dead Kennedy’s’ zijn trouwens ook erg goed!

 4. Vind ‘Riot on the radio’ toch t best. Vind die andere iets te ska-erig. Moet erg aan ’the Specials’ denken.

  Public Enemy heeft 3 maanden geleden nog een concert gegeven in 013. Toen wilde je er niet heen (en waarschijnlijk nu nog steeds niet…).

  Kzal ook eens wat leuke MP3’s erop plaatsen.

 5. The Specials en The Clash zijn de grote inspiratie van The Dead 60s.

  Maar toen PE in 013 stond wist ik niet dat ze weer een lekkere plaat hadden gemaakt. Zelfs dat nummer van Flavor Flav vind ik leuk, en dat vond ik vroeger altijd de dieptepunten van de cd’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *