Scorend vermogen

Al jaren zijn we het er over eens dat we te weinig scorend vermogen hebben bij Oliveo9.nl. Natuurlijk beschikken we over een begenadigde spelverdeler die er ieder seizoen heel wat inprikt en daarnaast ook nog eens met assists in het rond strooit, maar buiten zijn doelpunten is negende gewoon niet productief genoeg. Al die tijd dachten we dat het aan de spitsen lag. Na het lezen van een bericht op vi.nl durf ik echter wel toe te geven dat we het al die jaren fout hebben gezien. Onze doelman scoort gewoon veel te weinig.Brazili? niet klaar voor scorende keeper

7/3/2006 10:31

Rog?rio Ceni scoorde als doelman liefst 22 keer in 2005 maar kreeg van bondscoach Carlos Alberto Parreira de opdracht zich in de oefeninterland tegen Rusland niet te bemoeien met vrije trappen in kansrijke positie voor Brazili?.
‘In Moskou vertelde de trainer me dat er geen tijd was om te oefenen op de defensieve maatregelen als ik vrije trappen zou nemen’, legde Ceni uit.

De 33-jarige keeper kon daar wel vrede mee hebben. ‘Eerder tegen Guatemala mocht ik van de bondscoach wel vrije trappen nemen, toen was het feest. Maar nu hebben we amper ??n keer kunnen trainen in de kou.’

Ceni staat in zijn hele carri?re al op 54 goals, al scoorde hij in veertien interlands nog niet. De doelman van S?o Paulo heeft er nog acht nodig om geschiedenis te schrijven. Tot die tijd blijft de inmiddels gestopte Jos? Luis Chilavert (Paraguay) de meest scorende keeper ooit met 62 treffers.

Jasper Bierman scoort veel te weinig
Jasper Bierman scoort veel te weinig

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

2 gedachtes over “Scorend vermogen”

  1. H?, das een foto van mij. Herken ik gelijk aan die prachtige compositie en dat mooie lichtinval.

    Betekent dit artikel dat nu ook de heren van oliveo9.nl onze blog mogen bekijken???

  2. Ach ja, van mij mag iedereen nu wel komen kijken. We lijken weinig storing te hebben en zijn er nog steeds niet afgegooid door onze host dus zie ik weinig problemen meer. Als ik dingen ga veranderen wordt dat vanzelf wel duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *