Sportieve sneeuwplaatjes

De foto’s van meneer Toussaint kan ik qua sfeer en fee?riekheid niet overtreffen dus ik plaats maar wat actiefoto’s van de ‘wintersportvakantie’van Margari en Erik in Willingen. Nou eerst eentje dan om te laten zien hoeveel sneeuw er lag.Flinke laag sneeuw

Maar dan toch wat echte foto’s van Margari op, dan wel met een snowboard

Margari op volle snelheid

 mooie lucht en snowboard

Tenslotte ook nog wat foto’s van wat Guapo allemaal bezig houdt tijdens zijn snowboardtrip in Duitsland.

Guapo in actie

Guapo met vriendje

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

6 gedachtes over “Sportieve sneeuwplaatjes”

  1. Nou, dat was even zoeken (zeker twee minuten) maar het probleem is opgelost. Bij je derde foto (Margari met snowboard) had je het afsluitende haakje verwijderd waardoor alles daarna in de soep liep.

  2. Ik vind die actiefoto’s van Margari beter dan die van Erik, maar dat is geloof ik dit keer een niet echt gewaagde uitspraak…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *