Winterwonderland deel 3

Ik heb die zogenaamde fee?rieke sneeuwfoto’s van m’n vader weten los te peuteren. Zijn ze echt zo mooi als beweerd werd? Oordeel zelf.Hieronder staan een aantal van de prachtige foto’s die m’n vader heeft gemaakt.

Sneeuw
Sneeuw
Sneeuw
Sneeuw

Dan vind ik dat de foto’s die ik met m’n dronken kop midden in de nacht heb gemaakt helemaal niet zoveel minder zijn. (Eigenlijk vind ik ze zelfs beter maar dat heeft dan weer met mijn ietwat overdreven neiging tot eigengeilerij te maken)

Sneeuw
Sneeuw
Sneeuw

Nou moet ik ook wel m’n dank uitspreken richting het model op de laatste foto. Zonder zijn uitstraling zou de serie van minder hoog niveau zijn, maar dat zal zelfs de leek zien.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

4 gedachtes over “Winterwonderland deel 3”

  1. Zien er idd niet gek uit. Met name de 2e vind ik erg mooi. Ben altijd gek op dat lijnenspel in een foto. En ook onduidelijke lichamen (begrijp me goed) spreken me altijd zeer aan. Zelf ontwikkeld???

  2. Het zijn zelfs allemaal gewoon digitale foto’s. Ik zal m’n broertje eens vertellen dat jij vindt dat ie een onduidelijk lichaam heeft. (en dat dat je nog aanspreekt ook)

  3. Is dat de eerste keer in z’n leven dat die jongen sneeuw ziet, ofzo? Hij zit er zo gefascineerd naar te staren.

    En waar komt dat paarse licht vandaan? Vloog er net een UFO over je heen?

  4. Die jongen is nog niet zo oud. Hij heeft de hongerwinters van vroeger niet meegemaakt en vroeg me of ie nu bloembollen moest gaan eten.

    De rest is gewoon een kwestie van goeie (disco)belichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *