Spinvis in Nighttown, ergens in februari

Het is alweer enige tijd geleden maar ik wil al onze lezers niet teleurstellen door foto’s van een bepaald concert niet te plaatsen. Dus bijgaand alsnog wat ‘shots’ van het concert van Spinvis.Het concert is dus alweer een periode geleden met als gevolg dat ik het fijne er niet meer van weet. Wat ik nog wel weet is dat ik met Amigo en Marco? was. Dat het erg druk was, dat altijd de de langste kerel van de zaal precies voor me staat (of ga ik er nou altijd achter staan?), dat de vader van Tatum een aardig deuntje kan blazen (en hetzelfde pak als een oom van Amigo draagt…maar dan 26 jaar later) en dat Nighttown niet meer is wat het geweest is. En oh ja, het concert was best goed, al betrapte ik mezelf er op dat ik vrij vaak stond te lullen wat natuurlijk niet zo’n goed teken is.

Ik heb best veel foto’s gemaakt die avond maar er zijn er maar wenig gelukt. Of eigenlijk geen ??n maar dan zou ik niks kunnen plaatsen en dat is dan ook weer zo jammer. Dus toch maar een paar.

Spinvis is lekker bezig

Mooi pak

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Spinvis in Nighttown, ergens in februari”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *