De Paap

Die Maaskant is een toppertje!

Robert Maaskant is op weg naar een mijns inziens unieke prestatie. Beginnen aan een seizoen bij de uiteindelijke nummer 17 en eindigen bij de uiteindelijke nummer 18.

Nu heeft hij niet alleen zijn sporen verdiend als trainer, maar ook als auteur. Hij heeft samen met Henk Maarten Chin (what’s in a name) het boek “Mentale training in het voetbal” geschreven. Een boek over voetbal en psychologie. Maaskant wilde met dit boek de voetballerij iets teruggeven.Ik vraag me af of bijgaand artikel ook iets met voetbal en psychologie te maken heeft.
http://www.telesport.nl/voetbal/111745/RBC-trainer_Maaskant_haalt_Paap_uit_bed.html

Ik snap er in ieder geval weinig van. Zeker als hem als dank bij een 0-3 stand ook nog in laat vallen.

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

Een gedachte over “De Paap”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *