Het eeuwig talent

Okee, okee, ik moet Kluit dan toch maar gelijk geven. Hij heeft het eeuwige talent. “Wie, Kluit?”, hoor ik jullie al zeggen. Nee, natuurlijk niet, idioten! Ik heb het over de man die de opdracht heeft gekregen om komende zomer 16 miljoen bondscoaches tevreden te stellen.En waarom kom ik uitgerekend nu tot deze ontboezeming? Welnu, zijne heiligheid heeft ons stervelingen gisteren weer even laten zien dat talent en heiligheid eeuwigheidswaarde hebben. En dus kunnen we tevreden concluderen dat Jantje met de dubbele achternaam komende zomer gewoon lekker op vakantie naar Torremolinos kan gaan want dat klusje van pinchhitter kan de bondscoach zelf wel aan.

Download ‘m hier even, dan begrijp je waar ik het over heb.

Overigens was er nog meer te zien. Zo begon het al met een kenmerkende vrije trap van de afscheidnemende Demetrio zelf. (komt door die schoenen Rik) Na het hoogstandje van San Marco was er ook nog een rechtsbuiten die zijn kandidatuur stelde voor komende zomer. Goeie loopactie, matige voorzet maar desalnietemin beter dan de meeste voorzetten van onze huidige vleugelspelers. Misschien moet ie maar eens worden opgenomen in de volgende voorlopige selectie.

Deden de Spanjolen dan niks terug? Jawel hoor, nog voor rust redde Ezquerro de eer en na rust benutte doelpuntenmachine Eto’o een strafschop nadat ie zelf was gevloerd door Kaladze.

En zo eindigde de wedstrijd met de ideale uitslag. Slechts twee vragen resten nog: Waarom speelde Amsterdamse Frenkie met Bar?a mee? En waarom nam Albertini die in de tweede helft met de Spanjaarden meespeelde niet die strafschop?

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

7 gedachtes over “Het eeuwig talent”

  1. Ja, die schoenen doen het hem, he. Misschien moet ik maar eens op eBay of zo gaan kijken of er nog ergens een paar te vinden is.

    Zag je die blik van Gullit trouwens? Eerst quasi-verontschuldigend kijken, alsof hij het lullig vind voor die verdediger, maar vervolgens verschijnt gewoon die voldane glimlach, omdat hij gescoord heeft.

    En die strafschop? Eto’o zat waarschijnlijk beter in de wedstrijd, dan neem je hem gewoon zelf natuurlijk.

  2. De hele shit gedownload (tuurlijk gelijk billenkoek van onze systeembeheerder) maar ik krijg nog steeds niets te zien (of kan dat ook kloppen…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *