Sympathiek

Voor ??n en slechts ??n Duitse voetballer heb ik een zwak. Ik heb het niet over de door het grote geld uit Londen begeerde Michael Ballack, en ook niet over de riesentalenten EinZweisteiger en Podolski. Nee, ik heb het natuurlijk over die ene Duitser die op techniek voetbalt. Die ene Duitser die het liefst met de buitenkant van de voet past. Die ene Duitser die dingen ziet die de rest nooit zal zien. Maar wat lees ik nu? Net als vier jaar geleden dreigt deze ene sympathieke Duitser het WK te gaan missen. Dit keer nota bene door een trainingsduelletje met die Engelsduitscanadese draver. Je zou er psychische problemen van krijgen.De Duitsers waren al niet al te positief over hun kansen op het WK maar na het lezen van dit bericht zal de stemming helemaal wel een naoorlogs dieptepunt bereiken.

En als je geen zin hebt om je te registreren surf je natuurlijk eerst even langs bugmenot om een login met bijbehorend passwordje op te halen.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

7 gedachtes over “Sympathiek”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *