Onrust in appartementencomplex ‘Schuttersveld’

Gisteravond rond de klok van kwart over elf was er sprake van een rumoerige situatie in het meestal zo rustige appartementencomplex ‘Schuttersveld’ in het centrum van Delft. De oorzaak is nog niet definitief bekend maar geruchten gaan dat een bewoner van Raam 152 luid juichend door het pand rende om een prachtige treffer van Klaas Jan Huntelaar te vieren. Nadat de bejaarden medebewoners van het complex van de schrik waren bekomen werd het tumult nog 3 keer dunnetjes herhaalt. Daarna was het geluidsoverlast over en was er verder sprake van een rustige nacht. De verwachting is echter wel dat 7 mei as een zelfde situatie kan ontstaan.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

5 gedachtes over “Onrust in appartementencomplex ‘Schuttersveld’”

  1. Misschien moeten ze in Kerkrade ook maar eens een Haags kwartiertje gaan invoeren, zodat ze wel tot het eind door blijven gaan.

  2. Ik moet heel eerlijk bekennen, dat ik in Den Haag een etentje had en dus alleen de laatste 15 minuten van de reguliere speeltijd gevolgd heb en dan wel op de radio (Wwar ze overigens 10 minuten voor het einde met Eric van der Leur begonnen over de finale voor Roda JC…..de stilte na de 1-1 was dan ook pijnlijk). Ik heb pas vanaf de 2-1 van Babel (ook fijn) live de wedstrijd op t.v. gevolgd.

    Maar de herhaling van het doelpunt heb ik nog wel een paar keer meegekregen……….briljant en dat je dan inderdaad ook nog ziet dat ‘vriend’ Saeijs bij hem stond maakt het alleen maar leuker. Was Saeijs ook degene die vlak voor tijd de vrije trap in eens snel nam?

  3. Kluit heeft de wedstrijd niet gezien en dus ook niet dat Saeijs probleemloos de hele Ajaxaanval aan banden legde. Ook bij dat doelpunt deed ie niets fout, alleen is KJ van een andere planeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *