Feestje!

Omdat het vorig jaar zo enorm gezellig was, heeft Oliveo besloten om dit jaar maar weer een feestje te organiseren. Opnieuw zal er een band optreden en opnieuw zal DJ Storm ons tussendoor vermaken met aanstekelijke feestmuziek. Maar hoe gezellig was het nou eigenlijk vorig jaar ook alweer?Onlangs zijn er tot nog toe onbekende beelden opgedoken waarop duidelijk naar voren komt dat het hoogtepunt van het feest aan het eind van de avond plaats vond. DJ Storm deed nog een keer zijn best en de aanwezigen gingen nog ??n keer uit hun dak. Helaas besloot de DJ dat het tijd was om te stoppen toen ??n van zijn groupies aanbood om even aan zijn stekker te gaan trekken.

Download de film van vorig jaar hier. Hij heeft de oscar voor beste korte dilm helaas niet gewonnen maar is de 44 Megabytes desondanks meer dan waard.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

2 gedachtes over “Feestje!”

  1. Het hele systeem lag hier plat Amigo omdat ik dat filmpje zelf ook eens wilde zien….

    ik hoop dat ik hem nog eens kan zien na je uitleg van afgelopen zaterdag/zondag ochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *