De voorspelling van de Week

Bij deze wilde ik de voorspelling van de week introduceren en om het eenvoudig te houden leek het mij makkelijk om te beginnen met Vlaanderens mooiste…….De Ronde van Vlaanderen. De winnar staat voor de komende vijf jaar vast, maar wie komen daarna.

De voorspelling van Kluit luidt:
1) Boonen
2) Steegmans
3) Ballan
4) Wesemann
5) Dekker

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

10 gedachtes over “De voorspelling van de Week”

 1. Bijna goed jongens…

  Vanwege de afgelasting van de wedstrijd van oliveo9 heb ik vandaag sinds jaren weer eens een hele rit uitgekeken, zonder al te veel te zappen. Is idd toch wel een erg mooie rit met al die kasseitjes door het Vlaamse landschap! Wel jammer dat het weinig spannend was!

 2. Ik vind mijn voorspelling beter dan die van Kluit. Steegmans, Weseman en Dekker heb ik niet gezien en Boonen als winnaar voorspellen levert natuurlijk ook geen punten op. Ik had tenminste vier renners uit de top 6.

 3. Weseman was ziek. Van Steegmans weet ik niet eens of hij mee deed en het laatste wat ik van Erik Dekker heb gezien is dat die wandelend over de Koppenberg ging, wat volgens mij niet echt goed is voor de snelheid…….

  Ik ben dan ook bang dat ik Amigo gelijk moet geven (al moet ik er voor de discussie natuurlijk tegen ingaan).

  Wat gaan we komend weekend voorspellen?

 4. Vind de voorspelling van de week best een leuk themaatje voor onze blog. Maar het is jouw item Kluit dus ik ben benieuwd waar je nu weer mee komt!

 5. Ik heb door de afkeuring ook weer eens een groot stuk van een klassieker gezien. Was leuk, alleen jammer dat ik bij Oliveo3 stond te kijken toen Boonen op de Koppenberg (???) aan de boom ging schudden, ik net een paar minuten achter m’n computer ging zitten toen Hoste demareerde en m’n ogen vijf kilometer voor de finish dichtvielen en weer open gingen toen Polleke Hoste en Tom Boonen geinterviewd werden. Kortom, ik heb precies alle actie gemist.

  Wat me wel opviel is dat die Belgen hun ronde belangrijker vinden dan Boonen. Ze zaten de hele tijd maar te hopen op aanvallen van de tegenstanders van Boonen zodat het een mooie wedstrijd zou worden.

  Ben ook benieuwd naar de nieuwe voorspelling. Parijs-Roubaix? Ajax-AZ? Bar?a-Benfica?

 6. He Amigo…

  Wat nou jammer dat je bij OLIVEO3 stond te kijken?? De aanstaande promovendus zorgt voor een vermakelijkere middag dan een fietswedstrijdje waarbij de winnaar al van te voren vast staat. Hoewel, bij OLIVEO3 is dit tegenwoordig ook al het geval!!!

 7. Heeft het 3e alweer gewonnen??? Goed bezig DJBAKAB!

  Kluit, waar blijft je voorspelling nou? Of is dat meer iets voor het weekend?

 8. Die Jan van Staa van Oliveo3 krijgt wel een beetje grote mond na die paar overwinningen. Zorg nou maar gewoon dat die spits en die laatste man van je fit blijven.

  BakaB…klinkt goed. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *