De voorspelling van het (eind van het) seizoen

Het is natuurlijk best aardig om het eindklassement van Vlaanderen’s mooiste te voorspellen maar er zijn belangrijkere dingen in het leven. Er is een andere top 5 die veel interessanter is en het wordt tijd dat we die ook maar eens gaan voorspellen.Ik heb het natuurlijk over de onderste vijf ploegen in het eindklassement van de eredivisie. Voetbal dus. Dat de beste club van Zuid-Holland boven de streep gaat eindigen is inmiddels wel duidelijk. Maar hoe zal het de ??nnabeste club van Rotjeknor vergaan? Mijn voorspelling luidt als volgt:

14. FC Den Haag
15. SP..AR..TA
16. Heracles
17. Willem II
18. RBC

Een prima eindstand wat mij betreft. Geen playoffs of nacompetitie in Den Haag en Rotterdam maar gewoon lekker op vakantie en opladen voor het volgend seizoen dat ongetwijfeld weer net zo spannend gaat worden onderin.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

8 gedachtes over “De voorspelling van het (eind van het) seizoen”

 1. Je doet altijd wat lullig over mijn cluppie maar ben blij te zien dat ook jij vertrouwen in ze hebt.

  Wordt een spannend weekend voor de onderste regionen van de ere-divisie:

  Heracles – Sparta

  ADO (FC?)- WillemII

  Ik hoop het beste!

 2. Ik was tot een zelfde voorspelling gekomen. Misschien kunnen we hier de voorspelling voor de eerste vijf plaatsen aan toevoegen.

  1. PSV

  2. AZ

  3. Feyenoord

  4. Ajax

  5. FC Utrecht

 3. Ik geef NAC weinig kans. Die hebben nog een heel zwaar programma (AZ, PSV, NEC, Heracles) en misschien ben ik te optimistisch, maar ik verwacht dat ADO nog minimaal zes punten gaat halen (Willem II en RBC) en dat zou genoeg moeten zijn om dertiende te worden, dus ik houd het hierop:

  14. Sparta

  15. Heracles

  16. NAC

  17. Willem II

  18. RBC

 4. Het ziet er naar uit dat er toch nog een Toussaint met verstand van voetbal is; Erik T zou (tot mijn grote plezier) wel eens gelijk kunnen krijgen vwb NAC in de nacompetitie. Is het idd wel te hopen dat PSV zijn sportieve plicht vervult!

 5. Ik hoop t ook, maar vind het nooit zo leuk om van dat soort wedstrijden afhankelijk te zijn.

  Wat werd jouw cluppie gisteren trouwens schandalig lekker op weg geholpen door Temmink zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *