The Infadels, Rotown, 1 april 2006

Op de avond dat Sparta op het punt staat in de nacompetitie te belanden, ben ik met Guapa en Rombie naar een concert van the Infadels in Rotown geweest.

Trio Tranquillo incl. kek petje

Nou is naar een concert gaan met Guapa en Rombie altijd een race tegen de klok, want het zijn allebei nogal ’tranquillo’ types.Na opgejut te zijn door mij waren we uiteindelijk maar een half uur te laat voor aanvang van het concert. Maar ook de Infadels blijken ?chte artiesten te zijn. Want zij begonnen ongeveer een uur later dan gepland zodat we niks van het optreden hebben hoeven missen.

Of het nou kwam door de heren zelf of dat ik een tussenstand van Sparta – Heracles had gezien; ik vond het optreden wel aardig maar om nou te zeggen dat ik er heel warm van werd?! Niet echt.

The Infadels (zonder flits)

Enthousiaste zanger

Echter the Infadels blijken een bijzonder aanstekelijke band, met dito muziek en enthousiaste zanger (die wel een beetje spastisch klapt). En dat sloeg over op het hele publiek. Dus ook op mij. Het tweede gedeelte van het concert, incl. toegift werd dan toch een klein feestje.

Infadels met flits

Ik wil bij deze ook mijn dank uitspreken aan Rombie, die het dit keer voor elkaar kreeg om achter de langste man van de avond te staan zodat ik een keer goed uitzicht had op een meer dan leuk optreden.

Rombie bedankt

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “The Infadels, Rotown, 1 april 2006”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *