Lentekriebels in de Ruif

Afgelopen vrijdagavond werd in danscaf? de Ruif in de Delft op gepaste wijze de lente ingeluid. Net als voorgaande jaren was het Lentekriebelsfeest ook ditmaal weer een ware happening. De bekende DJ’s Guapo y su Amigo Sympatico brachten de dansende massa al snel naar grote hoogten.

DJ Guapo
DJ Guapo wordt aangemoedigd door zijn fans
bomvolle Ruif
de Ruif was weer tot de nok toe gevuld met feestende mensen
Pijnackerse Jetset
de Pijnackerse jetset was ook aanwezig
Kluit en Kizzy
en ineens weet ik weer waarom Kluit altijd zo graag naar de Ruif wil
Guapo geniet van Depressed Mode
DJ Guapo geniet even van Depressed Mode
Martijn en Margari
en Martijn maakt meteen gebruik van het feit dat Guapo zijn ogen dicht heeft

Voor degenen die geen tijd hadden om te komen of die er helaas niet meer bij konden, hebben we goed nieuws. Tijdens Kauneijinnen?ch zal het grote feest in de Ruif ook muzikaal omlijst worden door Guapo y Amigo en in de wandelgangen wordt gefluisterd dat de populaire DJ’s in april ook nog een keer op een gezellige woensdag zullen optreden. Hou je mailbox dus in de gaten voor de aankondigingen. Sta je nog niet in de mailinglist, laat je emailadres dan achter onder dit bericht of in het gastenboek op de site van Guapo y Amigo

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

8 gedachtes over “Lentekriebels in de Ruif”

  1. Alleen dankzij de fooi van de DJ’s (en de goedkeuring van Margari natuurlijk) wil Kizzy aan je hangen. Dus ff wat meer respect graag!

  2. Die twee meisjes van Kastanje Shampoo houden elkaar inderdaad goed in de gaten. Nou is dat in het geval van Kluit natuurlijk wel verstandig.

    Enne…als je niet tevreden bent over de muziek moet je misschien zelf eens wat cds meenemen. Ben benieuwd hoeveel mensen je binnenlokt met the Police, the Eagles en Pink Floyd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *