Voorspelling van de week (3)

Na lang nadenken vind ik toch dat we er niet om heen kunnen……De enige WielerKlassieker van Nederland:
De Amstel Gold Race.

De voorspelling van Kluit die luidt:
1) Valverde
2) Bettini
3) Boogerd
4) Leukemans
5) Kroon

P.S.: ADO -SPARTA 0-0
(salonremise; ik neem tenminste aan dat PSV zijn sportieve plicht vervuld, of wordt dat een Brabants akkoordje?)

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

9 gedachtes over “Voorspelling van de week (3)”

 1. Ik begreep inderdaad dat Valverde een goede indruk heeft achtergelaten in Baskenland. Maar ook Rebellin schijnt weer in vorm te zijn. En Flecha is natuurlijk nog boos van vorige week en wil wat rechtzetten in het land van z’n sponsor. Ik ga er nog even over nadenken. Voorlopig alleen:

  ADO Den Haag – Sparta 2-1

 2. Er doen twee Dekkers mee!

  Ik neem aan dat ik maandag wel lees welke Dekker je bedoelde.

  (Ik dacht trouwens dat Hincapie geblesseerd was aan de schouder)

 3. Maarten Ducrot leest ook al dit blog blijkbaar.

  Hij heeft gewoon mijn top 3 overgenomen.

  Amigo, waarom heb je dan Freire en Sanchez niet toegevoegd i.p.v. die twee Italo’s?

 4. Ik geloof niet m’n voorspellingen deze week veel hout sneden. Volgende week beter. Ik ben benieuwd waar Kluit nu weer mee komt. (hoewel ik wel een vermoeden heb)

 5. Ben ik het wel mee eens. Boogerd op 3 was knap gezien. En Valverde won gisteren op de muur van Huy (misschien wel mijn favoriete stukje klassieker), dus daar zat je ook dichtbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *