Plautz

Wat heb ik me gisteravond zitten irriteren! Die Plautz is wel een heel erge vervelende scheidsrechter. Ik kon me hem nog vaag herinneren tijdens een wedstrijd tussen Lyon en Milan (volgens mij). Toen viel die mn ook al op door zijn irritante gedrag en vervelende houding. Maar gisteravond was het dus nog erger. Wat een hi, ha, hondel*l!

En uiteindelijk ‘was’ ik toch meer voor Villareal dan voor Arsenal…

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

8 gedachtes over “Plautz”

 1. Ik uiteindelijk niet. Toen kwam namelijk m’n grote held binnen de lijnen. Jammer die die Arzo er nog een teentje tussen kreeg.

  Maar ik moet toegeven dat die Plautz wel een beetje in het nadeel van Villareal leek te fluiten.

 2. Ook al was die scheidsrechter dramatisch dan ben je toch nog steeds voor de enige ploeg die een beetje wil voetballen en waar twee Nederlanders (af en toe) spelen?

  Ik heb overgens alleen de tweede helft gezien.

 3. Dat dacht ik ook beste Kluit. Maar mijn (Spaanse)’underdoghart’ had ik na 30 minuten niet meer onder controle!

 4. Zeg Kluit, ik neem dat je gisteren ook voor Billareal was?! Ik heb geen Nederlander gezien op het veld. En gisteren wilde er ook maar 1 ploeg voetballen…en dat was niet Arsenal. Volgens mij had Wenger zijn elftal de opdracht gegeven dat alleen Henry de middenlijn mocht passeren?! Triest hoor!

 5. Tssk, kenners weten dat alles geoorloofd was om de mooiste voetballer van de afgelopen 15 jaar in de finale van de CL te krijgen. Zeker tegen die net-niet-voetballers van Bijareal die de vorige wedstrijd zelf net zulk antivoetbal speelden. En als je er niet eens in slaagt om een strafschop achter die jankdeutscher te schieten verdien je het natuurlijk al helemaal niet om op het hoogste podium te gaan spelen.

 6. Ok, ok dat Bergkamp in de finale staat (of zit…) doet me ook goed. En eigenlijk gun ik het die van Persie ook wel. En een finale Barcelona-Arsenal kan best een mooie worden. Maar gisteravond was het gewoon een kl*tewedstrijd!

  En vwb dat anti voetbal; dat was voor Kluit juist een reden om vorige week voor Arsenal te zijn. Dus vandaar ook mijn opmerking dattie op basis van dat criterium gisteren voor Billreal moest zijn (zit ik d??rom al mijn reacties zo ondubelzinnig te formuleren…)

 7. Ik leg toch net uit waarom dat voor the Arse wel geoorloofd is en voor de Spaanse subtopper Billenreel niet!

  Nog iets duidelijker dan: God was er gisteren niet bij en dus restte de Engelsman met zijn tien buitenlandse vriendjes niet anders dan verdedigen.

 8. Denk dat God het laatste kwartiertje van de finale mee mag doen. Als het al 3-0 voor Barcelona staat natuurlijk. En dat blijft het ook dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *