Voorspelling van de week (4)

Na lang denken zal het jullie uiteindelijk niet verrassen wat deze week het onderwerp van de voorspelling is………de eerste Formule 1 GrandPrix op Europese Bodem. De GrandPrix van San Marino op het circuit van Imola.

De voorspelling van Kluit die luidt:
1) Raikonen
2) Alonso
3) Schumacher (M.)
4) Montoya
5) Rosberg

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

27 gedachtes over “Voorspelling van de week (4)”

 1. Ik denk dat Ajax een keer wint van, en gelijk speelt tegen, Feyenoord!

  Verder denk ik dat oliveo9, met Brouwer 80 minuten aan de zijlijn (aan de buitenkant dus), as zondag wint van Blauw Zwart!

 2. Nee, natuurlijk niet. Ik weet alleen nog niet hoe laat ik richting Tilburg afzak voor de fanclubdag van de BZB.

  Als ik er niet bij ben, dan mogen jij en Kluit een keer een verslag schrijven, dus neem je camera maar mee.

 3. Natuurlijk niet? Zo natuurlijk is dat niet met die mokkende medespelers van je. Geert zal toch een keer in moeten grijpen…

  Als ze maar niet denken dat ik midden-midden ga staan!? Word al moe bij de gedachte…

 4. 5e BZB Fanclubdag

  Het programma:

  Samen met de Band Zonder Banaan zijn wij tot een programma gekomen wat jullie van 13.30 uur tot 20.30 uur bezig zal houden. Onder het motto ‘Wat goed is moet je niet veranderen’ zal het programma voor een deel overeenkomen met dat van de vorige edities. Zo is er weer de mogelijkheid om met de band op de foto te gaan, kunnen je tijdens het forum weer al je vragen stellen en er zijn weer oude ?Vetja!’s te koop tegen spotprijzen. Maar er zijn ook een aantal verrassingen die we nog even onder de BZB-pet houden.

  http://www.bzb.nl/

 5. J?j bent toch de man, dus dat bepaal je toch zelf!? Je weet toch wat ik je verteld heb afgelopen zaterdag…

 6. Eigenlijk weet ik niet meer zo heel veel van wat je allemaal verteld hebt. Misschien moeten we het binnenkort nog maar eens overdoen want ik weet nog wel dat het erg gezellig was.

 7. Misschien hadden we die laatste pitcher niet moeten doen.

  Binnekort een keer overdoen? Wat dacht je van volgende week vrijdag? Tussen het draaien door zeg maar…

  En vwb die persoonlijk tips van me; die schrijf ik wel een keer voor je op. Kun je ze in je portemonai doen en te allen tijden raadplegen!

 8. Heren,

  Niet te misterieus he, laten we bij de zaak blijven en dat is toch een voorspelling.

  1. Alonso

  2. Fisichella

  3. Button

  4. Schummie

  5. Raikonen

  Valt me tegen dat je gaat zuipen zonder mij… Ik kan ook nog wel wat tips gebruiken want de verkering is al over voordat ie goed en wel begonnen is…snif snif

 9. Zeg DJ BakaBakaJvS (kan dat voortaan wat korter) wat dacht je van wat tips op volgende week vrijdag in de Ruif. Schijnt er toevallig ook hele lekkere muziek gedraaid te worden…

 10. Dat heb ik gehoord…. Maar aangezien ieder zichzelf respecterend cafe op de avond voor koninginnendag iets wil doen heeft deze jongen die avond zelf een schnabbel…..

 11. nee, nee… Gaan jullie nu allebei vedette neigingen krijgen? Vergeet niet dat ik al megagroot was toen jullie nog een paardestaart hadden dus een beetje vriendelijker tegen mij… Ik mag in een uitverkocht snookercentrum aan de bak….En niet draaien maar tappen.

 12. Jamaar toen jij nog haar had en megagroot was, draaide je toch (aan de lichtknoppen) in de Kelder en kwamen wij daar toch bier drinken tot 0.30 uur en probeerde Guapo toch aan te pappen met de zangeres of fans van de band die optrad?

 13. Wat een topband was dat zeg!

  H? maar Kebab, lekkere muziek luisteren en biertjes drinken (ipv tappen) met ons is toch veel gezelliger dan rondhangen in de skihut van Pijnacker!!!

 14. Uitslag is:

  1) Schumacher M.

  2) Alonso

  3) Montoya

  4) Massa

  5) Raikonen

  Volgens mij heb ik een net iets betere voorspelling gedaan.

 15. Ga toch weg. Met je Raikonen als eerste! Daar krijg je zoveel strafpunten voor dat BakaBs voorspelling imho veel beter was.

  En het feit dat je voor dat flauwe gerondrij in veuls te dure autootjes gaat terwijl de dubbele venedering van de havenboeren door de Godenzonen op het programma stond, doet me serieus afvragen of je wel geschikt bent voor de organisatie van dit belangrijke blogonderdeel. Doe je best nou eens voor deze week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *