Andr? bedankt.

Bij deze wil ik graag een dankregister (is weer eens wat anders als een condoleanceregister) openen voor Andr? Bahia. Feyenoord was de eerste 25 minuten beter en daar had onze vriend blijkbaar zoveel moeite mee, dat hij Ajax spontaan de 1-0 gunde (al deed Rosales erg zijn best om niet te scoren).
Vervolgens hield hij na een uur voetballen de bal wat lang vast, terwijl Andr? al een gele kaart had, zodat hij zeker wist dat die kon gaan douchen.
Ik vond dat erg sympathiek en wil hem daarvoor danken en nodig een ieder van harte uit mijn voorbeeld te volgen.P.S.1: Mocht Ajax inderdaad de volgende ronde behalen dan neem ik aan dat er een DVD van deze twee play-off wedstijden wordt gemaakt, waarbij het eerste exemplaar feestelijk aan Andr? Bahia overhandigd zal worden.

P.S.2: Misschien leuk voor dhr. Bosschaart een bonusDVD “Hoe leer ik koppen of gewoon handjes geven (of kusjes geven om met Huntelaar te spreken)”

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

Een gedachte over “Andr? bedankt.”

  1. Ik denk dat het handig is en ook beter voor je gezondheid dat jij je gewoon bij de voorspelling van de week houdt en verder deze fantastische site niet bevuilt met dit soort onzinverhaaltjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *