Jongste Godenzoon topscorer WK

Na jaren is de KNVB eindelijk weer eens zo verstandig geweest om een bondscoach aan te stellen met verstand van voetbal. Niet dat Louis van Gaal en Dick Advocaat het nou zo slecht hebben gedaan hoor, want zeg nou eerlijk, een eindtoernooi missen terwijl je over ??n van de sterkste selecties ter wereld beschikt kan iedereen gebeuren, en de halve finales van een EK halen met slechts ??n moeizame overwinning is zelfs gewoon knap. Maar nu hebben we dus een bondscoach die net wat verder vooruit denkt dan die 16 miljoen bondscoaches in Nederland.Niet alleen weet San Marco al wie de grote man gaat worden op het WK in Duitsland, nee, hij weet zelfs ook al hoeveel doelpunten de Godenzoon gaat maken. En dat zijn er niet weinig:

http://www.telesport.nl/voetbal/article222550.ece

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

4 gedachtes over “Jongste Godenzoon topscorer WK”

  1. Interessant hoor (echt hoor!) maar ik ben toch eigenlijk meer benieuwd wat jij zondag hebt uitgegespookt in Tilboland terwijl ik met de jongste telg van de familie Kluiters dronken stond te worden in de kantine.

  2. Ah, hebben de twee Oliveanen die zaterdag niet in de tent waren de schade samen op zondag bij Oliveo dan maar ingehaald? En waar was de oudste Kluit? Toch niet naar huis om naar LBL te gaan kijken zeker?

  3. Eigenlijk 3 Oliveanen. Bakab deed ook aardig mee om daarna gewoon in zijn auto te stappen…

    De oudste Kluit moest eerder weg om die bal te halen die in de 2e helft het weiland werd ingeschoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *