Voorspelling van de Week (5)

Deze week weinig inspiratie dus een eenvoudige deze week.

De voorspelling van Kluit die luidt:
Twente – Heerenveen 2 – 1 (1 – 0)
Heerenveen – Twente 0 – 0 (0 – 0)

Twente gaat dus Europa in (en Heerenveen misschien via de Fair-Play stand).

P.S.: Hoe laat beginnen DJ Guapo en zijn Amigo Sympatico te draaien op hun KoninginneNach?
Ik denk 22.45 uur.

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

14 gedachtes over “Voorspelling van de Week (5)”

 1. Je bent me net voor Kluit anders had ik het stokje van de voorspelling van deze week van je overgenomen. Ach joh, wat de hek ik doe ‘m alsnog:

  Hoeveel mensen zullen er morgennacht (KoninginnenNach) om 1.00 uur in de Ruif aanwezig zijn??? Let wel het is nog niet bekend of Guapo of Amigo op dat tijdstip draait!

  Degene die het meest dichtbij zit krijgt een pilsje naar keuze (en dan bedoel ik het merk, niet het formaat glas…) van de DJ’s zelf!

 2. Mijn voorspelling:21 , ten minste als die hele gezellige barvrouw van vorige keer er niet is, anders 5….

 3. Das waar ook. Die meid speelt natuurlijk ook een rol. Zou zelfs wel eens kunnen dat als z?j er is 1 der DJ’s de 1.00 uur niet haalt (om wat voor reden dan ook…)

 4. Zeg, dat je prijzen weg gaat geven is niet zo erg maar dat ik er aan mee moet betalen is natuurlijk niet de bedoeling. Nou dan zorg ik wel dat ik zelf win: 68,3

 5. En Twente – Heerenveen dan?????

  Ik denk dat er om 01.00uur zo’n 30 mensen aanwezig zullen zijn.

  Wie is trouwens de onpartijdige partij die het juiste aantal vaststelt?

 6. Ik heb van Amigo begrepen dat jij heel goed kan tellen tijdens feesten en partijen (zeker als het niet te druk is). Telt alleen je eigen voorspelling niet mee!

 7. Kluit, misschien moet je ook eens een beloning geven voor de ‘voorspelling van de week’. Dan gaat het vast lopen als een tierelier.

 8. En het lijkt me ook wel duidelijk dat kluit alw??r de voorspelling van de week (deel 5) heeft gewonnen…

 9. Inderdaad. En, zeer knap, dat zonder ook maar iets goed te voorspellen. Ik ben nu al benieuwd naar de voorspelling van deze week. (en de bijbehorende beloning)

  Waar ik ook benieuwd naar ben, is naar wanneer Guapo weer eens iets meemaakt dat interessant genoeg is om over te bloggen. En naar hoe het met Rombie is. Leeft ie nog?

 10. Das een goeie vraag. Maar ik maak eigenlijk te weinig mee om eens lekker over te bloggen. Kan het het wel hebben over die witte was die ik nu aan het draaien ben. Of over de planten op het balkon die ik zo met de vers gekochte potgrond ga verpotten. Maar dat lijkt me niet echt ‘blogbaar’?!

  Maar kheb volgende week 3 concerten dus ??n verslagje moet op korte termijn zeker lukken…

  Oh ja en dan die andere goeie vraag: Rombie zit in Mexico. Schijnt bijna verloofd te zijn…

 11. Doet u mij dan maar een verslag van the Shavers, aangezien ik daar niet bij ben.

  Rombie heeft het nogal te pakken, die ouwe gringo.

 12. misschien iets voor de voorspelling: Noem alle a.s. etappewinnaars van de giro, top 10 klassement, winaar bergtrui, puntentrui en hoeveel nederlandse renners rijden de ronde uit.

  Zijn we lekker een tijdje zoet en voorlopig van dat gezeik van Kluit af.

  Alstie dit ook wint doe ik nooit meer mee…

 13. Amigo, je bent toch ook niet bij de Arctic Monkey’s??? Of heb je ook nog ergens kaarten kunnen bemachtigen???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *