Voorspelling van de week (6)

Gezien het enthousiasme waarmee deze rubriek toch telkenmale weer wordt ontvangen, kunnen de deelnemers dit keer zelf kiezen…..

De voorspelling van Kluit die luidt.

ODB 5 – GLZ 4 3-2 (1-2), winnende treffer gescoord in de 60e minuut van de tweede helft.

PSV – AJAX 1-0 (0-0), doelpunt Farfan

Winnaar Giro…….Ivan Basso

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

7 gedachtes over “Voorspelling van de week (6)”

  1. ODB-GLZ 4-3

    Ajax – PSV 2-1

    Marco Pantani

    Kluit, heb je ook ‘niet-sport-gerelateerde’ voorspellingen???

  2. Wat een waardeloze voorspelling, daar ga ik mijn Jomandagave niet aan verspillen. je maakt je er steeds makkelijker vanaf Kluit. Kom op, raap jezelf bij elkaar en ga op zoek naar inspiratie jongen. Zo kan het niet langer. Volgende week beter…

  3. Dat had Amigo best goed voorzien allemaal. Alleen dat doelpunt van Amigo zelf bleef uit, maar hij heeft dan ook geen echte kans gehad. KJ deed wel gewoon wat ik van ‘m verwachtte. En heb je al naar ODB gebeld om de uitslag op te vragen Kluit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *