North Sea Jazz, 14/15/16 juli

Na vele jaren ondergebracht te zijn in de hofstad is het North Sea Jazz-festival dit jaar voor het eerst in Rotterdam. En wel in Ahoy. Velen vrezen het ergste, ik ben echter (nog) niet zo eigenwijs om te denken dat het nu gelijk niks meer is. Dus de kans is groot dat ik toch dit jaar ook weer ga. En gezien het feit dat d? flamengo gitarist ook van de partij is, is de altijd lastige keuze voor welke dag, dit jaar door Guapa bij voorbaat al gemaakt!

Voor dagen, namen, tijden, zalen ect kijk op: http://www.northseajazz.nl/index.asp

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

10 gedachtes over “North Sea Jazz, 14/15/16 juli”

 1. Amigo, kun jij een direct linkje van die URL maken. Ik weet nooit hoe dat werkt. Of kun jij dat alleen maar als ‘hoofd-beheerder’?

 2. Dat kun jij ook. Gewoon een stukje tekst selecteren, op de ‘linkknop’ klikken (die wereldbol met dat paperclipje) en de gewenste url invullen.

 3. Ik was ff bang dat ik een ‘wizz-kid’ begon te worden. Maar die link van me werkt voor geen meter!

  Ook al een dag uitgepikt???

 4. Sjongejonge zeg, zelfs kleine kinderen kunnen dat. ’t Is net zo eenvoudig als een tekst vet of schuin maken. Probeer het nog maar een paar keer tot je het onder de knie hebt.

  En ja. Ik ga gewoon weer met jullie mee als een soort blok aan je been, derde wiel aan de wagen ect. ect.

 5. Jammer voor Margari hoor, maar we gaan niet naar Paco de Lucia. Ten eerste is dat een plusconcert en dat is tegen onze principes. Ten tweede is dat op zondag en dat is een kutdag. En ten derde, en dat is veruit de belangrijkste reden, op zaterdag komt Sergio Mendes!!!

  Jammer trouwens dat Gotan Project niet komt. De nieuwe cd is zo mogelijk nog lekkerder dan de vorige.

 6. Dus ik begrijp dat ik niet alleen moet kiezen tussen Paco en Sergio maar ook tussen Amigo en Guapa. Of zullen we dit jaar gewoon een passepartout nemen?

  Ik heb ooit een Cd van de Gotan Project in de Cd-club ‘ingebracht’. Ik werd er net niet uitgeflikkerd…

 7. Ik wil niet heel recalcitrant doen maar dat was voor mij juist een reden om op zaterdag te gaan.

  En ik vraag me ook af of ik een heel concert van Paco uithoud?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *