Leukste festival?

Het zou best wel eens kunnen. In ieder geval is het 1 van de meest onbekende en leuke zomerfestivals in de buurt, waar toch bekende namen (voor de kenner?!) komen. Ik bedoel dus het Haldern-festival in Duitsland. Gaan we er nog heen dit jaar?

Kijk eerst eens op de URL: http://www.haldern-pop.de/en/festival/line-up/

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

13 gedachtes over “Leukste festival?”

 1. Dat lijkt me deze keer echt een makkie…

  Denk even aan Oliveo3.nl en je hebt weer zo’n voorspelbare maar ozo leuke voorspelling van de week of maand of jaar…..

 2. Vorige week was er ook al geen voorspelling toch? Ik ben bang dat Kluit vindt dat we voorlopig nog wel even zoet zijn met de Giro. Daarna zal ie wel vragen wie het WK wint, dan hoeft ie weer een maand niks nieuws te verzinnen. En daarna volgt dan de Tour. En Roland Garros. En Wimbledon. En Kluit maar lekker rustig aan doen.

 3. Onbegrijpelijk, en dat terwijl hij toch van alle kanten van alles en nog wat krijgt aangereikt… Nee, echt veel gang zit er niet in, tsal de zomer wel zijn……

 4. Om het een beetje on-topic te houden. Ik ga zeer waarschijnlijk samen met broer Erik naar Pinkpop. (inderdaad Tool komt) En dan waarschijnlijk op zondag en maandag. Is er nog meer animo voor?

 5. ‘On-topic’; dat we nog eens z? profesioneel zouden worden.

  Denk niet dat ik ga. Leuk programma maar heb het meeste al gezien. Vaak zelfs underground!

  Kzou wel opschieten met kopen van je ticket. Verkoop schijnt hard te gaan!

 6. Kluit/Rombie, als we nog willen gaan zullen we heel snel kaarten moeten regelen. Het schijnt al bijna uitverkocht te zijn!

 7. Haldern ben ik bij. Twee kaarten, in de hoop dat qt hier ook zal zijn dan. Anders verkoop ik het kaartje wel. Wie gaat er halen?

 8. Als het kaartenhuis morgen open is (en ze verkopen ze daar) ga ik ze halen. Zo niet dan wordt het lastig voor mij; kga morgen 13 uur weg en kom zondagavond pas weer thuis! Ik bel je morgen wel ff!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *