Feest in Papekop

Wat doen 8 jonge vrouwen als ze een leuke avond willen hebben? Juist ja, dan bellen ze Guapo & Amigo! En aangezien Guapo & Amigo ook niet de lulligste zijn als het om 8 leuke meiden gaat, was een afspraak snel gemaakt.Aangezien de dames niet erg egoistisch waren, hadden ze ook nog zo’n 250 vriendinnetjes (en een paar vriendjes) uitgenodigd om ook te komen genieten van de kunsten van de twee bekende dj’s. En dus was discotheek de Dijketelg aan de Papekopperstraatweg in Papekop (je verzint het niet) om 20.30 uur afgeladen om de 30e verjaardag te vieren van Marleen, Marlou, Renate, Judith, Rianne, Jennifer, Marije en Tamara.

Om 21.00 uur betraden de meiden tijdens een spectaculaire multimediashow de zaal waarna het feest losbarstte.

Omdat de organisatie bang was dat Guapo & Amigo er weleens niet helemaal met hun hoofd bij zouden kunnen zijn door de aanwezigheid van zoveel vrouwelijk schoon, had ze voor de zekerheid een andere topdj ingehuurd die het publiek meteen goed loskreeg. Helaas moest deze topdj ook nog draaien op een aantal andere gigs waardoor hij al weer vroeg weg moest.

feest in Papekop
de topdj moest helaas al weer snel naar een andere gig

Voor Guapo & Amigo was het echter de ideale opwarmer. Het was daarna slechts een koud kunstje om de dansende menigte in beweging te houden.

feest in Papekop
de menigte was lekker aan het dansen
feest in Papekop
zelfs dj Guapo kon daar weinig aan veranderen
feest in Papekop
groupies van Guapo duiken overal op
feest in Papekop
effe dansend letters uitbeelden tijdens YMCA
feest in Papekop

welke letter Martijn uitbeeldt is niet helemaal duidelijk, Guapo houdt het op een hakenkruis

En nadat de laatste feestvierders diep in de nacht de Papekopse saloon hadden verlaten en de meisjes de dj’s hadden bedankt met een leuk kado en een stel dikke zoenen (nog bedankt!) dronken Guapo & Amigo eindelijk ook zelf een pilsje om daarna moe maar voldaan huiswaarts te keren.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

11 gedachtes over “Feest in Papekop”

 1. FANTASTISCH!!! Jullie worden nog beroemd daar in Papekop e.o. De volgende booking is al binnen!

  Rene, ben je al een beetje bijgekomen….?!

  Spaanse kus en zoen voor de DJ’s!

 2. Hej Margari, ik ben helemaal vergeten te vermelden dat jij je Martini on the rocks gewoon opofferde om een paar beschonken kerels heen en weer te rijden. Nog bedankt!

 3. Die vreemde kruin in de nek van Guapo (ik kan dit woord moeilijk over mijn lippen krijgen als ik het over Erik heb) komt toch van dat ‘intermezzo’ (tijdens die 8 minuten versie van Paradise by the dasboard light) met die Papekopse groupie die hem meteen op z’n rug gooide…(sorry Margari)?

 4. KLOMP UP THE VOLUME!!

  Hoor net via mijn bronnen in de Achterhoek dat er een illegale opname is gemaakt van de muziek. Deze bootleg, Klomp Up the Volume part I, schijnt gretig aftrek te vinden in het circuit van folkloristische dansgroepen. Het bewijs is geleverd: Guapo en Amigo krijgen de mensen aan het dansen. Nog heel erg bedankt voor de lift, Margari!

 5. Woooodiewooooooo!!!

  hehehe, Guapo and Amigo Rock!

  Grtz uit Breda, we horen het graag als de heren weer on the wheels of steel bezig zijn!

  Grtz,

  Raymon en Marjolijn

 6. Hoi ik ben die topdj.

  Leuk dat ik op de foto sta!

  Ik vond het hartstikke leuk op het feest van Judith en achter de draaitafel. Jo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *