Geert en Omkoping…..een ongeloofwaardige combinatie.

De afgelopen week kwam in het nieuws dat er nu ook in Nederland een onderzoek gestart is naar omkoping in het Betaalde Voetbal met (voorlopig) als stralend middelpunt Daniel Rijaard van ADO, die door zijn ex-vriendin Chanine Wezer is aangegeven.
Vandaag (woensdag 24 mei) verscheen in de Telegraaf het volgende bericht en toen brak mijn klomp.
Klik hier voor het bericht

Een van de genoemde spelers is Geert den Ouden. Geert is streng gelovig opgevoed en daarnaast al enige tijd bezig met een opleiding tot scheidsrechter. Verder is het volgens mij een van de sympathiekste voetballers in Nederland.
Ik kan me dan ook niet voorstellen dat Geert zich hier mee in zou laten.

In de eveneens vandaag verschenen Voetbal International staat “het ware verhaal” naar aanleiding van gesprekken die gevoerd zijn met de eerdergenoemde Chanine Wezer. In dit verhaal komt naar voren dat volgens haar Rijaard Geert wel heeft benaderd, maar dat Geert heeft geweigerd. Daarbij merkt ze ten overvloede op dat als je Geert goed kent, je weet dat hij nooit zo iets zou doen. Al gaf ze daarbij wel aan dat Geert Rijaard nooit zou verraden, omdat ze elkaar al lang kennen.

Ik weet niet in hoeverre het “niet verraden” strafbaar is, maar ik was in ieder geval weer een beetje gerustgesteld. Zo’n stuk in de Telegraaf brengt je helaas dan toch een beetje aan het twijfelen.

Wordt vervolgd!

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

3 gedachtes over “Geert en Omkoping…..een ongeloofwaardige combinatie.”

  1. Het komt voor mij niet allemaal onverwachts. Zoals ik al eerder heb gemeld; ADO-ers zijn van nature gewoon onbetrouwbaar.

  2. Aldus de fan van de ploeg die zich al schoppend en slaand en schreeuwend heeft gehandhaafd in de eredivisie. (en derhalve hier en daar een schande voor diezelfde eredivisie werd genoemd)

  3. Das heel anders. Dat noemen we in Rotterdam, en Delft trouwens ook, een winnaarsmetaliteit. Maar oh zo, betrouwbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *