Voorspelling van de Week

OLIVEO 9 doet mee aan een meerdaagstoernooi bij vv Moc te Midwoud. Dit toernooi wordt zondag beeindigd. Op het ogenblik (woensdagavond) gaan er 13 spelers mee, waarvan er al 4 hebben aangegeven de zondag niet meer mee te doen. Nu is onbekend wat het lobby-talent van menig OLIVEO9-speler te weeg kan brengen of hoe fit de spelers nog zijn. De vraag is nu de volgende:Hoeveel spelers weet OLIVEO 9 uiteindelijk aanstaande zondag op de been te brengen?
Ik hou het op 10 man.

Daarnaast is natuurlijk de vraag hoeveel keer Arie Trekker verkeerd rijdt richting Midwoude.
Ik hou het op 1 keertje.

Gepubliceerd door

Kluit

Naast het geven van duurbetaalde financiële adviezen, is de sympathieke Delfgauwenaar vooral liefhebber van sport, waarbij hij zich met name focust op de edele voetbal- en wielrensport. Dat hij ook daadwerkelijk verstand heeft van 'het spelletje' blijkt wel uit het feit dat hij zowel Ajax als Oliveo 7 tot zijn favoriete elftallen rekent.

Als grote gangmaker achter de rubriek De voorspelling van de week geniet Kluit grote populariteit onder de bezoekers van deze blog.

11 gedachtes over “Voorspelling van de Week”

 1. Ik denk 0. Dat kleine beetje wat zondagochtend fit dan wel er uberhaupt nog is, is zo weinig dat oliveo9.nl besluit om van het mooie weer te genieten op een terrassie aan de Zuiderzee.

 2. Ik heb het vermoeden dat we de hoge verwachtingen waar gaan maken.En met de terugkeer van Arie en John op zondag moeten we minimaal in het eerste rijtje terecht kunnen komen.. ps guapo waarom aan de Zuiderzee als er 10 damesteams mee doen??

 3. Ik vind dit helemaal geen leuke voorspelling van de week dus ik hou ’t op Schumi.

  En ik ben een keer met Arie meegereden naar Capelle en toen reden we ongeveer 5 keer verkeerd dus voordat ie in Midwoude is, is ie waarschijnlijk wel een keer of 12 verkeerd gereden.

 4. Is het iedereen van oliveo 9 trouwens opgevallen dat ik 6 hele wedstrijden heb gevoetbald. Wat een lekkere luie plek zeg zo’n positie als laatste man!

 5. Lekker lui? mmm, ik dacht dat het onkunde van je was zoals jij probeerde te heersen in t centrum van de verdediging. Nu blijkt het dus om iets heel anders te gaan. Jammer hoor, anders had Geert gewoon met de cup boven zijn hoofd naar de juichende mensenmassa kunnen zwaaien….

 6. Nee, die 6 hele wedstrijden van jou waren vrij onopvallend. Die nieuwe spits heeft daarentegen duidelijk voor nieuw elan gezorgd. ’t Is van heel erg lang geleden dat Oliveo9.nl nog eens 10 doelpunten maakte in 150 minuten voetbal en dat er ’s avonds dronken mensen naar me toe kwamen om te zeggen dat we een team hebben dat erg makkelijk scoort.

 7. Ben ik naar je toe gekomen s’avonds? Kan me t niet meer herinneren…

  6 doelpunten ’tegen’ in 150 min is ook niet gek. Zeker als ruim 33% ook nog onterecht was en Kebab 2 wedstrijden op de goal stond!

 8. Guapo jongen, nu niet terug gaan slaan he, ik persoonlijk heb erg van je genoten daar achterin. Een heel gezellig centrum…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *