Oliveo9.nl leeft zich uit in Midwoud

Na het reguliere seizoen op een keurige maar zwaarbevochten eennalaatste plaats te hebben afgesloten, volgde afgelopen weekend het sportieve hoogtepunt van het jaar voor Oliveo9.nl. Tijdens het hoogaangeschreven en sterk bezette internationale toernooi in Midwoud, georganiseerd door vv MOC, werd een keurige derde plaats behaald.Om ongeveer 14.30 uur had het grootste gedeelte van Oliveo9.nl zich verzameld in het huis van opperOliveo9.nliaan Gerard van Winden. Niet iedereen was aanwezig want ad-interim coach Robin Kluiters had naar aanleiding van het competitieseizoen een stevige selectie doorgevoerd. Zo was Kluit niet tevreden over het vertoonde aanvalspel en dus had hij voorhoedespelers Zut van der Salm, Vinnie Bierman, Tijscoman van Wieringen en Sjakie van der Meer laten weten dat hun doelpuntenproductie het afgelopen seizoen ver onder de maat was en dat zij derhalve niet op veel speeltijd hoefden te rekenen tijdens het prestigieuze toernooi in Noord-Holland. Het viertal trok meteen zijn conclusies en besloot en masse om een kutsmoesje te verzinnen zodat ze niet mee hoefden te gaan. Daarnaast zouden Arie Trekker en Johnnie Stuiterbal iets later op eigen gelegenheid reizen en kwam Jos Vollering rechtstreeks met het vliegtuig uit Thailand. Kortom 10 Oliveo9.nlianen vertrokken iets over drie?n bepakt en bezakt richting het pittoreske Midwoud.

Terwijl de donkere wolken zich samen leken te pakken boven Noord-Holland arriveerden we na vijf kwartiertjes rijden (luisterend naar de favoriete muziek van Geert) in Midwoud waarna coach Kluit ons probleemloos in ??n keer naar de plaatselijke voetbaltrots navigeerde (niet zo heel moeilijk aangezien Midwoud over ??n weg beschikt). Terwijl het inmiddels was gaan regenen, parkeerden we de auto’s en terwijl we uitstapten zagen we hoe Trekker en Stuiterbal ook het parkeerterrein opreden. Een blik om ons heen leerde ons dat de Midwoudse gemeenschap een caf? naast het parkeerterrein van de voetbalclub had gebouwd. Hoe handig! Daar moesten we maar eens gaan schuilen voor de regen, zo werd al snel besloten. Eenmaal binnen werd een drankje genuttigd, en nog ??n, en nog ??n, en tenslotte nog een paar. Toen het buiten weer droog was, verlieten de Pijnackerse helden het etablissement om met stevige tred richting de 50 meter verder gelegen kantine van de Midwoud Oostwoud Combinatie te lopen. Terwijl de opperOliveo9.nliaan zich meldde bij de toernooileiding, vroeg de rest zich af hoe deze kantine in hemelsnaam plaats moest gaan bieden als 20 heren- en 10 dameselftallen zouden komen schuilen voor de regen. Gelukkig bleef het de rest van het weekend droog zodat deze beproeving niet doorstaan hoefde te worden. Gerard kreeg een tent toegewezen voor zijn elftal, zodat de spullen uit de auto’s gehaald konden worden en de bedden opgemaakt konden gaan worden.

Oliveo9.nl in Midwoud
en pompen maar

Oliveo9.nl in Midwoud
ook Nol’s bootje moest opgepompt worden

Oliveo9.nl in Midwoud
de slimmeriken met een matje konden meteen gaan liggen

Oliveo9.nl in Midwoud
maar de rest moest toch echt pompen

Toen ook Jos Vollering de tent binnengelopen was, iedereen een mooi plekje naast zijn beste vriendje had gevonden, en alle luchtbedden opgepompt waren, werd de knusse kantine weer opgezocht om een drankje te nuttigen alvorens de BBQ zou gaan beginnen.

Oliveo9.nl in Midwoud
Gerard van Winden werd pot

Oliveo9.nl in Midwoud
Nol en Neet stappen de knusse kantine van MOC binnen

Na enkele biertjes werd de naastgelegen sporthal opgezocht. In de hal zou ’s avonds groot feest zijn maar eerst kon er nog gesmuld worden van het eten van de BBQ. Het was maar goed dat er naast Oliveo9.nl niet veel andere teams waren die ook wilde eten want de koks hadden nu al de grootste moeite om iedereen van een warm stukkie vlees te voorzien.

Oliveo9.nl in Midwoud
Guapo geniet in alle rust van zijn vleesmaaltijd

Nadat iedereen het BBQ-vlees had weggespoeld met een paar glaasjes pils, werden er een paar biertjes gedronken in afwachting van de start van het feest.

Oliveo9.nl in Midwoud
Nol, Geert, Rene en Jos vragen zich af of het altijd zo druk is op Midwoudse feestavonden

Even waren de giganten uit Pijnacker bang dat ze met z’n tienen moesten gaan feesten, maar langzaam maar zeker arriveerden er meer voetballers en voetbalsters in de hal en toen DJ Denizzz de muziek wat harder zette, veranderde Midwoud al snel in een feestende massa.

Oliveo9.nl in Midwoud
DJ Denizzz spin die platen!

Uiteraard liet ook Oliveo9.nl zich meeslepen in het feestgedruis hoewel wel werd afgesproken om de sterke drank dit keer links te laten liggen omdat er ook nog gevoetbald moest worden de dag erna. Slechts bier was toegestaan en dat werd dan ook met volle teugen ingenomen.

Oliveo9.nl in Midwoud
Arie doet waar ie goed in is, bier halen

Oliveo9.nl in Midwoud
Neet doet waar ie goed in is, bier drinken

Overigens werd de harde kern al vroeg op de avond versterkt door Sander ‘KebaB’ Hennevanger die toevallig in Hoorn bij zijn vriendinnetje was. In Hoorn bereikte hem al snel het gerucht dat zijn vriendjes van Oliveo9.nl enkele kilometers verderop feest aan het vieren waren. Hij stelde vriendin Sandra voor om even te gaan kijken en voordat ze kon protesteren had hij haar al in de auto geduwd en scheurde hij richting het schilderachtige Midwoud waar de Sannies zonder problemen aansloten bij de feestende massa.

Oliveo9.nl in Midwoud
de Sannies sloten zich probleemloos aan

Oliveo9.nl in Midwoud
Neet lijkt zich enigzins te generen voor zwager Richard

Oliveo9.nl in Midwoud
als Riesie zich in een andere provincie bevindt dan Wendy, is geen vrouw voor hem veilig

Oliveo9.nl in Midwoud
ad-interim coach Kluit gaat helemaal los

Oliveo9.nl in Midwoud
Erik Brouwer heeft een stoere pet

Oliveo9.nl in Midwoud
Co vond plotseling een hoelahoepel, dat er al een meisje inzat was geen enkel probleem

Oliveo9.nl in Midwoud
samen hoelahoepen is immers veel leuker. let ook op het verschil in houding

Oliveo9.nl in Midwoud
wij zijn twee vriendjes

Oliveo9.nl in Midwoud
vrijdagavond was groen Johnnies favoriete kleur. handen thuis Kluit!

Oliveo9.nl in Midwoud
“kijk eens wat een stoere pet ik heb!”

Oliveo9.nl in Midwoud
“Hee, waar is m’n pet nou?”

Oliveo9.nl in Midwoud
Tja, die pet past iedereen

Oliveo9.nl in Midwoud
Rene maakt vrienden

Oliveo9.nl in Midwoud
Trekker doet even een dansje

Oliveo9.nl in Midwoud
“Hee Erik, jij had toch een stoere pet op?”

Oliveo9.nl in Midwoud
Tja, die pet past iedereen

Oliveo9.nl in Midwoud
waar is die pet nou toch gebleven?

Oliveo9.nl in Midwoud
“Hee Geert, heb jij die pet van Brouwer ergens gezien?”
“Nee, ik geen idee waar ie is.”

Oliveo9.nl in Midwoud
“Wat interesseert mij die pet nou, ik ben lekker aan het swingen”

Oliveo9.nl in Midwoud
Die pet past iedereen

Oliveo9.nl in Midwoud
“Brouwer, ik weet waar je pet is!”

Oliveo9.nl in Midwoud
vrijdagavond was groen Johnnies favoriete kleur

Oliveo9.nl in Midwoud
Die pet past iedereen

Oliveo9.nl in Midwoud
Die pet past iedereen

Oliveo9.nl in Midwoud
“Hee Amigo, ik heb m’n pet eindelijk weer terug!”

Oliveo9.nl in Midwoud
maar dat duurde niet lang want die pet past iedereen

Oliveo9.nl in Midwoud
“Nou hebben ze m’n pet verdomme weer afgepakt!”

Oliveo9.nl in Midwoud
vrijdagavond was groen Johnnies favoriete kleur

Oliveo9.nl in Midwoud
als Riesie zich in een andere provincie bevindt dan Wendy, is geen vrouw voor hem veilig

Na het feest werd er door sommigen nog iets gegeten bij de frietkraam en toen die sloot zochten ook de laatste Oliveo9.nlianen hun bedje op. Natuurlijk niet voordat Co weer ergens een vlag had ‘gevonden’ met de mast er nog in. Niet zo’n heel stevige mast trouwens, zo bleek al snel.

Oliveo9.nl in Midwoud
Riesie onmoet de man uit de Remiareclame

Oliveo9.nl in Midwoud
Co helpt zichzelf bij de snackbar

Oliveo9.nl in Midwoud
“Mevrouw, er zit geen frikadel op mijn broodje”

Oliveo9.nl in Midwoud
Johnnie probeert een jointje los te peuteren bij het meisje met de roze cap

Oliveo9.nl in Midwoud
terwijl Riesie voor afleiding zorgt, probeert Co een patatje te jatten

Oliveo9.nl in Midwoud
Co vond ineens ergens een vlag

Oliveo9.nl in Midwoud
“Hee Co, zullen we de buurmeisjes nog even welterusten wensen?”
“Puik idee, Riesie!”

Oliveo9.nl in Midwoud
“Hallo buurmeisjes, wakker worden want we komen jullie welterusten wensen”

Oliveo9.nl in Midwoud
“Ome Geert, mag ik naast u komen liggen?”
“Opdonderen Co!”

Oliveo9.nl in Midwoud
“Okee, dan ga ik wel in m’n eigen bedje liggen”

Oliveo9.nl – vv MOC 2 2-0
De volgende dag om 8.30 uur werden de elftallen al wakker gemaakt door Jantje Smit die lekker hard over de sportvelden schalde. Even ontbijten in de hal en de ergste kater wegspoelen onder een koude kraan, want om 10.00 uur stond de eerste krachtmeting op het programma. Tegenstander was niemand minder dan het lokale topteam van MOC 2. Een heus selectieelftal waarschijnlijk, dat twee keer in de week trainde waarschijnlijk. Logisch dus dat deze wedstrijd op het hoofdveld werd gespeeld dat omringd was door rijendik publiek. Ad-interim Coach Kluit had zich echter terdege voorbereid en toverde een gewaagde maar uiterst effectieve opstelling uit de hoge hoed. De twee aanwezige spelverdelers die rekenden op een dubbele bezetting centraal op het middenveld werden uit elkaar getrokken. Terwijl Erik Brouwer (ook wel bekend als Guapo van het illustere duo Guapo y Amigo) als libero leiding gaf aan een defensie die geen kans weggaf tegen de balkunstenaars uit Midwoud, bezorgde Ronald Toussaint (ook wel bekend als Amigo van het illustere duo Guapo y Amigo) als spits de voorhoede de trefzekerheid die het het hele seizoen al gemist had. De normaal zo balvaste middenvelder was vanaf het begin een ware plaag voor de verdedigers van MOC en halverwege de wedstrijd gebeurde dan ook het onvermijdelijke. De begaafde stylist stuurde Arie Trekker op rechts de diepte in en sprintte zelf richting het vijandelijke doel. De voorzet van Trekker leek wat onzuiver maar al glijdend kon Toussaint met een uiterste inspanning zijn linkervoet tegen de bal krijgen en volleerde hij het leder langs de kansloze doelman in de verre hoek. Vlak voor het eind van de wedstrijd werd rechtsback Richard Hogervorst door veldheer Brouwer mee naar voren was gestuurd alwaar hij uit een hoekschop van dichtbij de terechte 2-0 tegen de touwen schoot. De eerste vijf punten waren daarmee behaald want naast de drie punten voor de overwinning leverde ieder gescoord doelpunt ook een punt op.

Oliveo9.nl – FC Fit 2 3-0
Wederom een tweede elftal maar wederom geen probleem voor de helden van het negende. Op het veld voor de eigen tent toonde de Pijnackerse helden aan zelfs na een feestavond nog fitter te zijn FC Fit. De opstelling was ongewijzigd en het spelbeeld derhalve ook. Linksbuiten Nol Kemp toonde al snel zijn klasse door aan zijn tegenstander te ontsnappen en uiterst koeltjes de openingstreffer binnen te schieten. Vervolgens legde een ontketende Toussaint na een knappe actie op de achterlijn de bal panklaar voor Trekker die eenvoudig de 2-0 binnenschoot. Vlak voor tijd kwam Toussaint zelf oog in oog te staan met de doelman van FC Fit. De technicus stuurde de arme doelman de verkeerde kant op door even met de heupen te schudden en schoof vervolgens de bal in het lege doel.

Oliveo9.nl in Midwoud
even bijkomen voor de tent

Oliveo 9.nl – Manchester 2-2
De Engelsen hadden hun eerste wedstrijd met 2-1 verloren van MOC en waarschijnlijk onderschatte Oliveo9.nl hen daardoor iets. Vol energie stormden de Mancunians constant naar voren en al snel keken de Pijnackernaren tegen een 0-1 achterstand aan. Linksbuiten Nol Kemp liet zich echter niet uit het veld slaan en terwijl een handvol Engelsen rond hem stond toe te kijken, kanlde hij de gelijkmaker tegen de touwen. Kort daarna zette Kemp zijn elftal ook nog eigenhandig op voorsrpong. Was het de hand van God? Nee hoor, het was gewoon de hand van Nol Kemp die de voorzet van Trekker langs de verbouwereerde Engelse goalie tikte! De Engelsen bleven echter aandringen en toen de scheidsrechter besloot dat ze gewoon tussen de tenten door mochten voetballen terwijl heel Oliveo9.nl erop rekende een ingooi te krijgen, profiteerden ze door de gelijkmaker aan te laten tekenen. Wat een onsportievelingen zeg!

Oliveo9.nl – FC LEO 1-2
Langzaam begon Oliveo9.nl te ontnuchteren en te verstijven. Bovendien moest deze wedstrijd op een enorm baggerveld gespeeld worden wat het techische combinatiespel van de Pijnackernaren niet ten goede kwam. Bovendien was Jos Vollering gebleseerd geraakt in de wedstrijd tegen Manchester waardoor het middenveld de nodige creativiteit inleverde, iets wat niet goed opgelost werd door ad-interim coach Kluit die voor het hele weekend slechts ??n opstelling verzonnen had. Het negende kwam nog wel op voorsprong toen Arie Trekker de bal vanaf de achterlijn als Marco van Basten in 1988 over de doelman heen knalde, maar moest lijdzaam toezien hoe de iets te fanatieke tegenstander en latere winnaar van het toernooi, waarbij sommige spelers enigszins onder invloed zo ongeveer naar alles wat bewoog trapten, het overwicht omzette in een 1-2 overwinning.

Het voetbalgedeelte van de zaterdag werd daarmee afgesloten en dat kwam mooi uit. Terwijl Trekker en Stuiterbal zich omkleedden om naar Pijnacker te gaan om daar een vriend op zijn dertigste verjaardag een striptease aan te bieden (wat de vriendin van die vriend minder kon waarderen), besloot ook de geblesseerde Jos om het toernooi te laten voor wat het was en de nacht met zijn lieftallige vriendin in Rotterdam te gaan doorbrengen. Na lang beraad werd door de technische leiding besloten om dan toch maar Vinnie Bierman en Mark van der Meer op te roepen voor de zondag. Doordat een hoge eindklassering ondanks de al behaalde 15 punten daardoor weer uiterst dubieus werd, werd tevens besloten om het oorspronkelijke plan om de tweede feestavond over te slaan overboord te gooien en toch maar weer mee te gaan feesten in het partycentrum van Midwoud, de sporthal.

Oliveo9.nl in Midwoud
het lange beraad van de technische leiding

Oliveo9.nl in Midwoud
lekker Chinezen

Tijdens het chinezen in de hal werd vol verbazing gekeken naar het enorme podium dat opgebouwd werd. Wie zouden hier komen optreden? Zou het U2 zijn? Of misschien the Rolling Stones? Of hadden de toppers hun concert in het mooiste stadion van Nederland afgezegd om in Midwoud te komen optreden? Of zou Richard’s grote held Jantje Smit vanavond een spetterende show neerzetten. Richard werd al nerveus bij het idee zijn idool te ontmoeten en besloot speciaal zijn hipste kleren aan te gaan trekken.

Oliveo9.nl in Midwoud
Alsof het Tony Curtis zelf was, zo hip liep Riesie erbij met zijn oranje colletje en zonder riem

Maar eerst was het tijd om nog even voetbal te gaan kijken. Het Nederlands elftal speelde tegen Kameroen en dus werd de nabijgelegen kroeg weer opgezocht. Na een plaatsje aan de bar te hebben opgezocht waar enkele mensen van hun kruk werden gejaagd door irritant voor ze te gaan staan zodat ze het scherm niet meer konden zien, viel de harde kern van Oliveo9.nl nog net niet in slaap.

Oliveo9.nl in Midwoud
lekker voetbal kijken in de kroeg

Oliveo9.nl in Midwoud
Terwijl Erik Brouwer met moeite zijn ogen openhoudt, trekt Tony Curtis een rare bek

Een half uur redelijk voetbal werd gevolgd door een slaapverwekkend uur dat slechts met behulp van enkele glaasjes bier van formaat Witte Paard verwerkt werd. Jammer ook dat de DJ/barman slechts ??n cdtje bleek te hebben waarop alleen het nummer Rood van Marco Borsato stond. Door dat nummer zo’n zes keer te draaien, had hij zijn kroeg razendsnel weer leeg na de interland. Da’s natuurlijk ook knap. Voor de harde kern Oliveo9.nl was het genoeg reden om de feesthal weer op te zoeken waar al snel ook DJ GebaK zich weer meldde en ditmaal had ie in plaats van zijn meisje zijn voetbalschoenen meegenomen zodat door ad-interim coach Kluit werd toegevoegd aan zijn selectie voor de zondag.

Oliveo9.nl in Midwoud
San sms’t effe naar San dat ie weer in de buurt is

Nadat DJ Denizzz de boel weer had opgewarmd kregen we eindelijk te horen welke wereldband deze avond kwam optreden op het megafeest in Midwoud. Het bleek niemand minder zijn dan de formatie Reload! Een band die waarschijnlijk niet zo duur was want ze kwamen een keer of zes terug gedurende de avond. Een band ook die werkelijk van alles coverde, van rock tot rap tot trance. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze speelden het en aangezien Rood van Marco Borsato niet in hun repertoire zat, zat de stemming er al weer snel in.

Oliveo9.nl in Midwoud
Reload met hun spectaculaire lichtshow

Terwijl Erik Brouwer (ook wel bekend als Guapo van het illustere duo Guapo y Amigo) zijn verkering had uitgemaakt zodat ie weer eens ouderwets achter de vrouwtjes aan kon gaan, vond halverwege de avond de gebeurtenis van de avond plaats.

Oliveo9.nl in Midwoud
Erik Brouwer zat weer eens ouderwets achter de vrouwtjes aan

Oliveo9.nl in Midwoud
Riesie had zich weer omgekleed toen Jantje Smit niet bleek te komen en onmoette opnieuw de Remiaman

Niemand weet waar ze vandaan kwam maar plots was ze daar. Een schitterende blondine op blote voeten. De natte droom van menig aanwezige man. De Midwoudse schone met de rode string was er met slechts ??n duidelijk doel, zij kwam hier om een man aan de haak te slaan voor haar jaarlijkse grote beurt! Met open mond stonden de spelers van Oliveo9.nl haar aan te gapen totdat ze hem ineens zag. Tussen de knappe Pijnackerse kerels viel hij haar meteen op. Die erudiete blik in de ogen en die grijzende slapen deden haar meteen smelten. Wie was deze stoere man die de lust in de ogen van het meisje met de rode string deed oplaaien? Het was niemand minder dan de Delfgauwse ad-interim coach van Oliveo9.nl, Kluit! Met straffe tref liep het meisje op hem af en bij hem aangekomen begon ze op de tonen van de muziek uiterst sensueel haar in rode string gehulde bips tegen het kruis van de meest sexy consultant van Nederland aan te schuren.

Oliveo9.nl in Midwoud
het meisje met de rode string begon tegen Kluit aan te schuren

Terwijl enkele Oliveo9.nlianen het leuke stel al begonnen toe te zingen (“als dat geen n**ken wordt, als dat geen n**ken wordt!”) gebeurde er iets vreemds. Kluit nam de begrijpelijke beslissing om de tent maar eens op te gaan zoeken, maar de normaal gesproken zo minitieus te werk gaande controller vergat een kleinigheid. Hij vergat door de zenuwen helemaal om het meisje met de rode string mee te nemen. En terwijl Kluit zich alleen in de tent vermaakte heeft het hevig teleurgestelde meisje de rest van de avond bedroefd en teleurgesteld in een hoekje gezeten.

De overige diehards hebben geprobeerd om de hele toestand rond Kluit en het meisje met de rode string de vergetelheid in te drinken met behulp van enkele pilsjes, en dat lukte uitstekend. Nol papte nog even aan met de organisatie wat zijn teamgenoten zeer toejuichten toen dat gratis bier opleverde.

Oliveo9.nl in Midwoud
Nol papt aan met de organisatie

Oliveo9.nl in Midwoud
“We hebben de L…..”

Oliveo9.nl in Midwoud
“We hebben de A…..”

Oliveo9.nl in Midwoud
“Lalalalalalalala, lalalalalalalala”

Oliveo9.nl in Midwoud
“Wij kunnen nog een leuk kunstje”

Oliveo9.nl in Midwoud
….

Oliveo9.nl in Midwoud
meisje: “Leuk h??!”
Co: “Ja, je bent zeker leuk!”

Oliveo9.nl in Midwoud
Blondine met gehaakt shirtje: “Hee leuke vent, zullen wij dat leuke kunstje ook eens doen?”
Nol: “Lijkt me op dit moment even geen goed idee”

Er werd nog even doorgefeest en toen de hal schoongeveegd werd en er wat gegeten was zonder af te rekenen bij de lokale heks, besloten enkele enthousiastelingen een lokale dame, wiens naam ik al vergeten was toen hem nog aan het uitspreken was, te volgen richting een andere kroeg waar nog bier geschonken werd. Uiteraard lulde DJ TestraK daar met iedere aanwezige totdat Co en Amigo(het) zat waren en de DJ die zondag het doel moest gaan verdedigen mee terug namen naar de tent om daar van een verdiende nachtrust te gaan genieten.

Om 8.30 uur shalde de muziek uiteraard alweer over de velden. Tot grote ergenis van Oliveo9.nl dat pas om 12.00 uur hoefde te spelen. De acht overgebleven spelers zochten samen met hun ad-interim coach, die lekker (nat) gedroomd had, de hal maar op om te gaan onbijten en de te volgen taktiek voor de twee resterende wedstrijden af te spreken. Enigzins gedemotiveerd door het feit dat de opgeroepen Vinnie en Mark niet op waren komen dagen werd de tent weer opgezocht om daar weer plaats te nemen in bed. Net op het moment dat Kluit zich wilde gaan opmaken om ons af te melden voor de rest van het toernooi zwaaide de tentdeur plotseling wijd open en stapten de redders in nood binnen. Trekker en Stuiterbal waren teruggekeerd, en dat niet alleen, ze hadden ook nog eens Arlette Trekker en Rick van der Helm en Michel van Marwijk van Oliveo8 meegenomen. Meteen sloeg de stemming weer om en enthousiast trok iedereen de voetbalschoenen weer aan.

Oliveo9.nl – Aguila 0-2
Met een aantal kleine wijzigingen in de opstelling trad Oliveo9.nl weer aan op het modderveld dat zo funest was voor het Pijnackerse combinatiespel. Desondanks pakte het negende meteen het initiatief wat al snel resulteerde in enkele levensgrote kansen voor linksbuiten Jasper Bierman. De jongste Bierman toonde zich echter een waardig Bierman en kwam niet verder dan het uittesten van het vangnet. De harde herinnering aan de competitie deed de concentratie verslappen en al snel speelde Oliveo9.nl nog slechter dan het toch behoorlijk matige Aguila. Aguila profiteerde keihard door doelman Sander Hennevanger voor de ogen van zijn lieftallige vriendin tweemaal te passeren.

Oliveo9.nl – Veenoord 2-0
Om het toernooi in stijl te verlaten werd de laatste wedstrijd op het veld voor de eigen tent dan nog maar even gewonnen. Veenoord dat voor de aftrap al aankondigde dat het laatste ging worden ging er met 2-0 aan. Eerst verlengde Rick van der Helm met het hoofd een vrije trap in het doel en even later schoot Bierman de eindstand op de borden uit een voorzet van Trekker die op fabelachtige wijze was diepgestuurd door oud-eerste elftalspeler Ronald Toussaint (ook wel bekend als Amigo van het illustere duo Guapo y Amigo)

Eindelijk was het voetbalgedeelte ten einde en na enkele pilsjes, een lekkere warme douche en nog enkele pilsjes naderde de prijsuitreiking. Plots werd Gerard van Winden zenuwachtig. De aanvoerder besefte ineens dat hij door het behalen van een prachtige derde plaats een beker in ontvangst mocht gaan nemen en moest gaan speechen. Toen de fotografen klaar stonden om Gerard vast te leggen terwijl hij de gewonnen beker boven zijn hoofd tilde, kwam de domper. Alleen de eerste twee elftallen kregen een beker! Wat een raar podium! Hevig gedesillusioneerd viel de arme Gerard in de armen van zijn troostende medespelers. Volgende keer winnen we die beker voor jou Gerard!

Om het verdriet van Gerard te verzachten werden er nog maar een paar rondjes bier besteld en terwijl de Oliveo9.nlianen nagenoten van het toernooi, gebeurde het. Plots stapte zij de kantine binnen en nam plaats aan de bar. Het meisje met de rode string! Meteen kreeg ad-interim coach Kluit de opdracht om dan maar een paar biertjes te gaan bestellen zodat hij weer dichtbij haar kon komen. Er werden weinig woorden gesproken maar de uitgewisselde blik sprak boekdelen. Volgend jaar gaat het allemaal goed komen. Het meisje met de rode string zal zich een jaar lang sparen speciaal voor de stoere Delfgauwenaar. En tevreden stapte Oliveo9.nl in de auto’s om met een goed gevoel en 20 punten in de tas weer naar huis te keren.

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

35 gedachtes over “Oliveo9.nl leeft zich uit in Midwoud”

 1. Als Dj-s onder elkaar, ik kan me toch niet aan de indruk ontrekken dat de foto van Denizzz een beetje is gefaked…

  T was een topweekend en ik ben blij dat ik mijn rentree heb mogen maken van ad interim Kluit.Jammer van die string, het had zo mooi kunnen zijn op het waterbed van neef Jap….

 2. Nou Tijscoman, dan doe ik de volgende keer mijn petje weer op en jij je rode string aan!

  En je hebt zeker veel gemist. En deze keer eens geen kansen…;-) Alhoewel?!

 3. Ik sluit me aan guapo dat er door de spelers die niet mee waren wat gemist is.. Missen van kansen daar weet ik niks van…

 4. Dat heb je zeker!!! Dit was een kans uit duizenden, een sprookje

  van 1000 en 1 nacht en wat doe jij?????

  Hier had je geschiedenis kunnen schrijven… zucht….

 5. Amigo mijn vriend, wat ben ik blij dat jij dit ook zo gezien hebt. Ik begon gewoon aan mezelf en aan de tips van Guapo te twijfelen….

 6. Kijk je ziet duidelijk een verschil: Amigo doet wat met mijn tips en is de George Clooney van Pijnacker aan het worden. En kluit doet er niks mee en tsja, die is nog steeds de Robin Kluiters van Delfgauw…

 7. Lieve Amigo, Dat je een artiestennaam voor ons maakt ok, maar de volgende keer een beetje creatiever….

 8. Bedankt voor de leuke foto van ons trucje.. Misschien dat we volgend jaar wat nieuws kunnen showen!

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *