Festivalletje

Haldern 2006 is helaas een ‘mission impossible’ geworden! En we gaan dan wel een dagje de jazztoerist uithangen in Ahoy. Maar doen we dit jaar nog een een pop/rockfestival???Pukkelpop of zo www.pukkelpop.be Of gaan we naar Lowlands www.lowlands.nl ???

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

11 gedachtes over “Festivalletje”

  1. Je bedoelt Dour? Volgens mij valt het wel mee. Wel veel onbekende artiesten (misschien dat dat dance acts zijn) maar ook wel aardig wat leuke namen. Verder goedkoop, redelijk vlakbij en volgens mij heel relaxed!?

  2. The Twilight Singers, Be Your Own Pet, Dirty Pretty Things en Mastodon komen ook deze zomer naar biddingshuizen! Dit is te lezen op de website van het festival.

    Leuk feitje is dat Mark Lanegan (ex-Queens of the Stone Age) in de band The Twilight Singers zit.

  3. Dan ga ik wel alleen met Kluit (en de familie de Neef?) als ik mag…

    Mark Lanegan is trouwens beter bekend van the Screaming Trees en van in zijn eentje natuurlijk!

    Maar ik begrijp best dat je de voorkeur geeft aan een afstudeerfeestje boven 3 dagen goeie muziek horen, nieuw bandjes spotten en lekker eten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *