Tips!

Nee, nu eens geen tips ‘hoe om te gaan met vrouwen en hoe laten ze zich het beste inpakken’ maar een tweetal cd’s die ik iedereen aan wil raden.Het zijn de laatste cd’s van Muse en Ed Harcourt. Black Holes & Revelations van de eerstgenoemde band is een mooie plaat geworden. Afentoe flink over de top maar dat weet je bij Muse. En dat is vaak de reden waarom ze Muse goed vinden (of niet). Ook Ed heeft een prachtieg plaat afgeleverd: The Beautiful Lie. Een album vol mooie, zwaarmoedige liedjes. Ik zou zeggen beluister ze eens.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Een gedachte over “Tips!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *