Blij dat ie geen Spartaan meer is!!!

Ricky vd Bergh misdraagt zich!

De oefenwedstrijd Cambuur – RKC die gespeeld werd in Franeker is na 20 minuten gestaakt. Na een overtreding van Joris van Rooijen op Ricky vd Berg kon laatstgenoemde zich niet beheersen en sloeg Van Rooijen 2x vol in het gezicht. Hierna ontstond een opstootje op het veld tussen spelers van beide ploegen waarop de complete bank van RKC leeg liep en zich met het geheel ging bemoeien. De spelers van RKC zochten vervolgens de kleedkamer op, Ricky vd Berg werd onderweg uitgejouwd door een 15 jarige Cambuur supporter die vervolgens achterna werd gezeten door Vd Berg en Van der Haar. Hierop liepen enkele supporters het veld in om de jonge Cambuur supporters te beschermen. De scheidrechter besloot hierop de wedstrijd te staken en beide ploegen zochten de kleedkamers op.Wederom dus Ricky vd Berg die zich niet kan gedragen tijdens een wedstrijd tegen Cambuur. De afgelopen 2 keer dat hij namens Sparta het Cambuur stadion betrad kon hij het niet laten de trouwe aanhang met middelvingers en andere gebaren uit te dagen. Ook vandaag was dit weer het geval, waarbij alle RKC spelers na de huddle de supporters toe-klapten , daar stak vd Berg WEDEROM de middelvinger op naar het publiek. Aanwezige RKC supporters, die de gehele dag met Cambuur fans gezamelijk op het terras hadden gezeten spraken hier schande van, evenals van het na afloop vertoonde gedrag.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *