Festivalverslag Haldern, dag 2

Na een nacht op een leeg luchtbed maar een tent die de regen tegen hield bleek dat het weer op dag 2 een stuk beter was. Niet alleen was het droog, zelfs de zon kwam afentoe door het wolkendek waardoor het een mooie dag beloofde te gaan worden.Na een vermoedelijk hete liefdesnacht in de tent naast ons…besloot Rombout ’s ochtends maar om het ontbijt te verzorgen. Zoals eerder gemeld stonden we ook dit jaar weer in de buurt van onze mobiele ‘Bierstube’ die ’s ochtends ook koffie en broodjes uitserveerde en ons zo kon voorzien van een uitstekend ontbijt. Vanwege de dagelijks noodzakelijke lichamelijke beweging van Guapo zijn we na het ontbijt naar Haldern City gelopen om daar het voor een festival essentiele WC-papier te kopen. En nu we toch in het dorp waren en ons ontbijt al achter de kiezen hadden konden we eigenlijk ook wel een ‘Weisse’ bestellen bij ons stamcaf?. En lekker in de zon namen we onze eerste halve liter van die dag. Wat een normaal biertje in Duitsland is toch snel een halve liter.

Rombie met pilsie

Terug op de camping ons luchtbed ?indelijk opgeblazen wat een vooruitzicht bood van een nog betere nacht dan de afgelopen. Daarna zijn we toch maar weer snel naar het festivalterrein gegaan want het begon alweer een beetje te kriebelen bij Guapo. En dat waren niet de mieren of vliegen maar het feit dat the Rifles bijna zouden beginnen.

De brandweerkorpsen van Haldern eo tezamen met de zon hadden goed hun best gedaan want niet alleen de paden op de camping, ook het episch centrum van het Haldern festival (om maar ff een synoniem te verzinnen voor het festivalterrein) waren goed begaanbaar.

Onze eerste band die we vandaag zouden gaan zien waren dus the Rifles. Weer zo’n typisch Brits bandje als Arctic Monkey’s, Editors en the Kooks (hierover later meer) die hun geluid uit de jaren 80 halen. Maar toch ook gewoon weer een band die dit op een erg leuke en aanstekelijke manier doet. Een mooi muzikaal begin van de dag dus.

The Rifles

Hierna was het de beurt aan de Islands (Icelands zoals Carolina ze altijd noemt volgens Rombie). Deze groep maakt muziek in de lijn van the Arcade Fire: een podium vol jongens en meisjes met allerlei instrumenten die je in een gemiddelde rockband niet vaak zult vinden. Violen, sambaballen, een saxofoon noem maar op.

Islands (1)

Ik vond het wel aardig maar ben niet zo enthousiast over ze als over the Arcade Fire. Behalve over de violist dan. Want die gebruikte zijn viool wel op erg stoere wijze.

Islands (2)

Het gezelschap ging er maar eens lekker voor zitten.

Gezelschap zit lekker

Tijd voor de derde band vandaag: Guillemots. Guapa y Guapo hadden deze band als eens gezien op London Calling in 2005. En alhoewel de recensies vrij negatief waren vond ik ze goed. Zo ook nu weer. De Guillemots maken een soort britpop-achtige indierock (?). Lekker uptempo maar toch een beetje freakerig. Dat de zanger/toetsenist daarbij in een schommelstoel zit in het pak van zijn vader maakt de voorstelling niet alleen goed maar ook grappig om te zien.

Guillemots (1)

Voeg daarbij een exotische contrabassiste aan toe en alle ingredienten voor een erg leuk optreden zijn aanwezig.

Guillemots (2)

Ik had voor het festibal wat muziek van the Wrens gedownload en dat trok me niet zo heel erg aan. Een mooi moment dus om weer ff naar de tent te gaan. Een jackie halen voor de eventueel koude avond. Het mocht dan overdag een prachtige dag zijn (al vonden sommige leden van het gezelschap het nu te heet…het is eigenlijk ook nooit goed) het beloofde een heldere en dus koude avond/nacht te worden. Bij de auto aangekomen waren we eigenlijk toch wel een beetje moe geworden dus tijd voor een klein tukkie.

Tukkie in auto

Niet te lang natuurlijk want om 18.35 uur stond de volgende band alweer ingepland door Guapo en niet de minste: the Kooks.

The Kooks is een ‘hete’ band op dit moment. Na the Arctic Monkeys alweer de volgende hype van het Britse eiland. En eigenlijk ook alweer terecht (of zou het komen dat deze bandjes precies in mijn muzikale straatje passen?!). The Kooks zijn weer 4 jonge gasties die ook gewoon weer hele leuke en aanstekelijke typisch Britse muziek maken.

The Kooks (live)

En toch eigenlijk ook wel een stuk beter dan de eerder genoemde Rifles. Een hupsende Guapa naast me liet blijken dat zij ze ook wel erg leuk vindt. Mmmhhmm, misschien moet ik haar toch maar even in de gaten houden dadelijk bij hun signeersessie.

The Kooks (signeersessie)

De beurt was aan Paolo Nuttini (Wie? Paolo Maldini?). Paolo Nutini is een Schotse singer-songwriter van Italiaanse afkomst. Het was wel een aardig optreden maar een singer-songwriter, ondanks zijn band die hij bij zich had, is nooit heel erg besteed aan me op zo’n groot podium van een festival.

Paolo Nuttini

Ondertussen viel de avond langzaam over Haldern

De zon gaat onder

Als 7e band vandaag stond die van James Dean Bradfield geprogrammeerd. Die naam zal weinigen wat zeggen tot dat ik vertel dat hij de zanger is van the Manic Street Preachers. Meestal weet ik wel hoe dat gaat met zangers van grote bands die solo gaan. Het staat vaak garant voor expirimenteel gefriemel wat ze in de band eigenlijk nooit mogen. Zo niet JDB.

James Dean Bradfield (1)

Bij het eerste nummer werd ik gepakt en gedurende het hele optreden niet meer losgelaten. Wat een fantastische stem, wat een fantastiche band en wat een fantastische nrs! Eigenlijk ‘gewoon’ een soort Manic Street Preachers maar dan net wat anders. Maar steengoed dus! Een geweldig optreden!

James Dean Bradfield (2)

De ??n-na-laatste band van de avond waren the Divine Comedy. Twee jaar geleden waren ze ook al van de partij. Toen met een groot orkest wat veel beloofde maar uiteindelijk een beetje tegenviel. Vanavond was Neil Shannon er dus alleen met zijn band. De muziek van the Divine Comedy laat ze het best omschrijven als ‘chamberrock’ met veel klassieke instrumenten als een harp en een viool. Voeg daar een zanger die er stevig op los ‘croont’ aan toe en we hebben een band zoals Guapo ze graag hoort.

Neil Shannon in de VIP lounge (tezamen met nog wat hippe mensen)

En the Divine Comedy bleken in bloedvorm. Of eigenlijk alleen Neil maar dat is meer dan voldoende. Hij is namelijk ??n van de grappigste zangers die ik live heb mogen meemaken. Een man van erg droge maar leuke humor (Pizza? No its even a pizza pizza…ok, je moet er bij geweest zijn). Maar het optreden zou uiteindelijk het hoogtepunt van het festival worden. Wat een goede en vermakelijke show.

Dat kon eigenlijk niet overtroffen worden door de afsluiter van het weekend; ‘The Twilight Singers’. En alhoewel ik ook dat erg goed vond gebeurde dat idd niet. Toch maakte ook de voormalige zanger en grote man van the Afghan Wigs er ook een erg goed optreden van. Goede nrs gespeeld door goede muzikanten (weliswaar een beetje ouwe lullen volgens mij, maar dat mag de pret niet drukken). Uiteindelijk kreeg de band ook nog hulp van de voormalig Screaming Trees zanger Mark Lanegan die met zijn stem als schuurpapier zeker een aanwinst voor de band was. Het was een mooie afsluiter van het nu al leukste festival van het jaar. (beeld volgt als Rombie zijn camera heeft geleegd)

In tegenstelling tot Rombie en Carolina die naar Ed Harcourt in de spiegeltent gingen besloten Guapa y Guapo hun tent op te zoeken voor een fijn nachtje op een vol luchtbed. Hetzelfde luchtbed dat er voor zorgde dat Guapa na een een uurtje liggen kotsmisselijk was (zeeziek???) en besloot verder te slapen in de auto. En terwijl Guapa in de auto lag, lag Guapo allenig in die romantische tent, te luisteren naar een ellenlange evaluatie van het weekend door een paar dronken Engelsen in de tent naast de zijne. En zo werd het toch nog een zware nacht.

Tenslotte de onvermijdelijk top 5 van dag 2:
1) Divine Comedy (9)
2) James Dean Bradfield (8,5)
3) The Twilight Singers (8)
4) The Kooks (8)
5) The Guillemots (7,5)

Meer recensies: www.graz.nl/bericht.asp?id=697

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

7 gedachtes over “Festivalverslag Haldern, dag 2”

 1. Ik had het hele bericht klaar incl. foto’s. Toen ging ik de boel ‘laden’ en kreeg een error. Moest ik (bijna) alles opnieuw doen. Eerst maar de tekst gedaan en vanavond volgt het beeldmateriaal.

 2. Kunnen jullie niet gewoon gaan mailen of sms-en met elkaar?

  Een derde recencist zal inderdaad niet misstaan. Hierbij iets voor de rubriek humor en de ontbrekende rubriek toegevoegde waarde. Hoop dat het niet te lang is…

  HET WOORDENBOEK VAN DE 21STE EEUW

  Wat is een aardappelcomplex, een digistumper, een hangmobiel, een juriwap of een bikbus? Je zou hun betekenis moeten kennen, want dit zijn stuk voor stuk woorden die de nog maar korte 21ste eeuw reeds aan de Nederlandse taal heeft toegevoegd. Aangezien ik de noodzaak inzie om jullie vocabulaire bij te spijkeren (en na herhaaldelijke verzoeken van de redactie) zal ik wederom enkele nieuwe woorden gaan behandelen. Als ik maar geen last krijg infofobia…

  icq

  handig programma van oorspronkelijk Isra?lische makelij – dat bijzonder gevoelig is voor hacking, dat dan weer wel – waarmee je direct kunt chatten met je online vrienden. Is inmiddels geript door Microsoft. Het zal dus niet lang meer duren voordat ook icq het onderspit delft

  ietsisme

  het geloof dat er ‘iets’ is. Dat wil zeggen: het geloof dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat de traditionele godsdiensten ons willen doen geloven

  ijspaleis

  lege koelkast of vrouw met gesloten benen (wat is erger?)

  impressiemanagement

  sommige mensen vragen zich de godganse dag af: ‘Hoe kom ik over?’ Dezelfde mensen proberen voortdurend goed over te komen en steken dus te veel tijd in hun impressiemanagement

  inbelspelletje

  tvspelletje. Domme tv-treutel (of treuteuse) stelt nog veel dommere vraag, waarna de minstens even domme kijker ? raison van 99 cent per minuut in de wacht gaat zitten om uiteindelijk toch nog het verkeerde antwoord te geven.

  inefficient

  tegengestelde van efficient

  infofarct

  een teveel aan informatie verhoogt de kans op een infofarct, gebruik daarom nu nieuwe becel met extra plante – ehm… nee, dat was wat anders. Al die informatie ook, je hoofd gaat er van tollen

  infofobia

  de angst om binnen het huidige, grote informatieaanbod iets te missen

  infrastructuur, sociale

  Als in ‘De sociale infrastuctuur van JW is geloof ik niet optimaal op dit moment.’ ‘Klinkt goed, maar wat is het?’ ‘Nu ja, socale relaties, zeg maar. Hoe die zich tot elkaar verhouden enzo’

  inkreukelen

  inschikken. Als in ‘Als jullie nou even inkreukelen, dan pas ik ook nog op de bank’

 3. Deeltje 2

  innergirl

  1. Als in ‘Nee, heus ik ben oprecht in de innergirl ge?nteresseerd.’ ‘Ach man, je wil gewoon je toys naar binnen schuiven!’

  2. Als in ‘Zo! En dan nu eerst de innergirl eens versterken. Ober Een wodka-lime graag.’

  inter-

  nieuw toverwoord. Wat je beroep ook is of waar je ook mee bezig bent, zet er inter- voor en je verdient duizend euro meer.

  interactief

  1. actie tussen 2 of meer. Een gesprek in het caf? is bijvoorbeeld reuze interactief

  2. niet af. De eindgebruiker moet zelf nog handelingen verrichten om het eindresultaat te zien. Kasten van Ikea zijn bijvoorbeeld reuze interactief

  intercultureel medewerker

  speciaal medewerker die zorgt dat twee culturen in ??n bedrijf (account en creatie) niet met elkaar op de vuist gaan. Soort HRM?er dus

  interculturele samenleving

  als de multiculturele samenleving mislukt ontstaat een interculturele samenleving

  interim manager

  manager die de puinhopen van de vorige manager moet opruimen en vervolgens een vriendje als nieuwe manager aanstelt die er opnieuw een puinhoop van zal maken, zodat de diensten van de interim manager opnieuw nodig zijn

  internet

  de verbinding tussen talloze netwerken. Werd door de aanstichters wel gezien als de mogelijkheid om een wereldwijd Utopia te bereiken. Gelul natuurlijk. Inmiddels maakt de commercie de dienst uit en komt er weer niets van terecht

  interoperabiliteit

  1. een allesomvattende benadering tot gegevens- en systeemintegratie

  2. de mogelijkheid om communicatie tussen twee operators op te zetten

  3. vraag maar aan Andreas

  interrelationele fase

  Als in ‘Eva? Die zit in een interrelationele fase.’ ‘Oh?’ ‘Ja, ze doet het al met Maarten maar woont nog met Pieter samen. Ze probeert al drie maanden bij Pieter te vertrekken.’

  ipod

  dure, modern vormgegeven harde schijf met ingebouwde geluidskaart. Perfect voor uren illegaal mp3-plezier onderweg

  irakificatie

  (in Irak) de delegatie van verantwoordelijkheid voor orde en veiligheid in een instabiel bezet land naar de lokale overheid

  irritatie, logistieke

  1. steekt dikwijls de kop op in lat-relaties: dat eindeloos pendelen tussen twee huizen gaat ook vervelen

  2. truckersaandoening. Door al die files ontstaan logistieke irritaties – ‘het rijdt niet, het staat stil! Het doet niet wat ik wil!’ – en voor je het weet zit je ziek thuis

  italianen

  (werkwoord) Iedereen doet een papiertje met zijn bod in een hoge hoed. Degene die het laagste bod heeft gedaan wint. Populair spelletje onder directeuren van bouwbedrijven

  ITN

  onhandige afkorting van internet; we kennen immers al ‘net’ als verkorting. Telkens is de eerste letter van een lettergreep gebruikt. Dus: InTerNet. Als in: ‘Ik ben even aan het ITN-nen.’

  IVF-tweeling

  twee-eiige tweeling die het gevolg is van een ivf-behandeling

  Jantje-Betonkant

  als in ‘de Jantje-Betonkant van het nieuwe regeerakkoord’. Oftwel: meer wegen, tunnels en spitsstroken lossen het fileprobleem op. Heus!

  Japanse vibrator

  volgens kenners is een vibrator van Japanse makelij een soort Bentley onder de vibratoren. Met veel fantasie ontworpen, topkwaliteit, duurzaam, muisstil. Kortom: het moderne huishouden kan niet zonder!

  jibben

  met een snowboard over een reling, fietsstang of wat dan ook – zolang het maar geen sneeuw is – glijden. Tja, een mens moet oplossingen zoeken nu het broeikaseffect toeslaat

  Jip-en-Janneke-taal

  Als voormalig VVD-leider Hans Dijkstal maar Jip-en-Janneke-taal zou spreken dan zou hij Jan Peter Potter het hoofd wel kunnen bieden, dacht partijvoorzitter Eenhoorn

  jongensdag

  in het kader van ‘lekker met de jongens onder elkaar’ om 05.00 uur opstaan om te gaan vissen, survivellen of iets dergelijks, zodat je om 09.00 uur al in het caf? kan zitten

  jp

  minister-president Jan Peter Balkende ? ook wel bekend als de tovenaarsleerling ? laat zich graag JP of MP noemen. De mafkees

 4. Deeltje 3

  juriwap

  wappen met als doel juridische informatie op dat kleine klote schermpje te toveren

  kaasloeder

  ander woord voor kaaskop. Ge?ntroduceerd door de Duitsers nadat Linda de Mol zich onaardig had uitgelaten over onze Oosterburen

  kaas

  Hollander. Als in ‘Die kazen hebben geen respect voor mij

  kabelaar

  iemand die internet via de kabel. Niet verwarren met krabbelaar

  kakelnicht

  soort relnicht, maar dan met veel gekakel. Pim Fortuyn wordt bijvoorbeeld gezien als kakelnicht. Veroorzaakt geen rel door op een begrafenis slechts gehuld in een string te verschijnen – zoals een relnicht zou doen – maar door zijn wat wonderlijke opvattingen luidkeels te verkondigen

  kamperbonus

  speciale belastingkorting die je krijgt als je a. in een camper woont en b. met geweld dreigt als de belastinginspecteur op de stoep staat

  kansarmenstop

  Rotterdams eufemisme voor allochtonenstop. Goedemorgen, dank u wel en welterusten

  kappersblond

  net echt! Maar dan dus geverfd

  kartelisme

  modernisme. Het oprecht verontwaardigd zijn als je een boete opgelegd krijgt van de NMA wegens kartelvorming

  kei

  als in ‘echt wel kei grof die flow van Busta Rhymes’

  kenniseconomie

  kennis is macht. En macht is geld. Dus kennis is geld. Dus heeft de regering de kenniseconomie afgekondigd opdat Nederland rijk blijft. Nu moeten we nog even aan kennis zien te komen. Gezien het functioneren van de AIVD zien wij de toekomst van Nederland somber in

  kenniskrapte

  in Nederland heerst kenniskrapte. We hebben geen kennis. Dat is vervelend als je een florerende kenniseconomie wilt. Maar ja, wat doe je eraan? Een kennisvallei stichten?

  kenniskwis

  populair verschijnsel waarbij mensen een vragensteller de meest onzinnige informatie dienen te verschaffen. De vragensteller heeft echter het juiste antwoord al lang op een briefje staan.

  kidhunter

  iemand die wordt ingehuurd om kinderen terug te halen die zijn ontvoerd door een kwaadwillende ex

  kidlit

  leesvoer voor kinderen

  kiembaan

  staat gewoon in de Van Dale, maar nu het opeens in het strategisch akkoord staat toch even voor alle duidelijkheid: ‘zich door bevruchting steeds voortzettende reeks van geslachtscellen’, aldus Van Dale

  kinderstring

  een string voor meisjes van een jaar of negen, dat de HEMA dezer dagen in de verkoop heeft gegooid. Zijn veel mensen tegen, maar waarom is niet altijd zo duidelijk te maken. En dat hoeft ook niet altijd

  kiss & ride

  Dat zoenen zal wel lukken, rijden blijkt minder eenvoudig…

  kiten

  nieuwe sport met een golfsurfplankje en een vlieger als zeil. Reuze handig.

  klant

  voorheen: iemand die afrekende bij de kassa. Nu: iedereen die op enigerlei wijze een ‘product’ afneemt; voetbalsupporters, hoerenlopers, TV-kijkers, noem maar op

  klip en klaar

  NEEN! Fout! Juist is ‘klip und klahr’, maar dat hoort thuis in een Duits woordenboek

  klokkenluider

  nieuwe stroming in het politiek correctisme. Maakt van een jokkebrok-verklikker een misstandenbestrijder (uitgerust met 0900-nummer). Conform ‘iets aan de grote klok hangen’, zou het ‘groteklokkenluider’ moeten zijn

  klysterisch

  Patty Brard – hysterische cokejunk – presenteerde een tv-programma waarbij ze tussen de snuiven door met klisma’s in de weer was. De samentrekking ‘klysterisch’ ligt voor de hand

  knalhoeve

  seksboerderij

  knelkoppeling

  voor mensen die niet kunnen solderen maar toch zelf de waterleiding willen verleggen is er nu de knelkoppeling. Bevestigen aan de buizen, even aandraaien en klaar. Wel een stuk duurder dan solderen

  knelpuntberoep

  beroep waarvoor het lastig is geschikt personeel te vinden

  knikpack

  nieuw en verrotte handig: een chocoladereep die je kunt doorbreken. Denken ze bij Ritter Sport soms dat wij echt achterlijk zijn?

  knorren

  als in ‘Ja jongens, het is leuk geweest. Ik ga knorren. Welterusten.’ Niet verwarren met ‘knor’

  knor

  als in ‘Ik heb knor. Laten we wat gaan eten.’ Niet verwarren met knorren

  knuffelkantoor

  lounge- en fitnessruimte, een hippe inrichting met woeste kleuren, een masseur, prostituees om mee te knuffelen, alles om het de werknemer naar de zin te maken. Probleem blijft natuurlijk: kutwerk blijft kutwerk. Daarom geen knuffelkantoor voor creatie.

  knuffelstrook

  1. vrij naar de Engelse Kiss & Ride zone. Gebied waar s.r.t dat met de auto naar school wordt gebracht, kan uitstappen en afscheid kan nemen zonder overhoop gereden of ontvoerd te worden

  2. vrij naar de Engelse Kiss & Ride zone. Gebied waar volwassen heren zich kunnen laten zuigen zonder dat ze hun auto uit het oog hoeven te verliezen.

  koelbloem

  een mooi meisje met een klote karakter

  koelkast

  voorheen: huishoudelijk apparaat om etenswaren koel te houden en daarmee tegen bederf te beschermen. Tegenwoordig: mobiele telefoon groter dan een luciferdoosje

 5. kogelbrief

  1. niet verwarren met kogelbiefstuk

  2. brief met daarin een kogel, bedoeld als dreigement. De bedreiger wil ermee zoveel zeggen als ‘Deze kogel is een waarschuwing. De volgende kogel bezorg ik niet per snailmail, maar per schot. Dus nu niets onaardigs meer over mijn Goeroe zeggen ander zwaait, eh, knalt er wat.’

  kopieertaks

  als in ‘Ik zit aan mijn kopieertaks en heb dus een grotere harddisk nodig wil ik nog wat fijne mp3’tjes kunnen downloaden.

  kopkluiven

  tongzoenen

  kosedoos

  ander woord voor Maxi Cosi. Klinkt al veel minder gezellig

  krabbelaar

  van oorsprong schaatsterm. Maar ook: iemand die niet handig kan op het net. Ook wel een Verbakelaar genoemd.

  kruising, gelijkwaardige

  kruising van wegen waar van rechts komende smurfen sinds 1 mei 2001 altijd voorrang hebben. Gaat gepaard met veel vertwijfeling op de betreffende kruisingen en draagt daarmee onverwacht bij aan de populariteit van het kruispuntloungen

  kruispuntloungen

  variant van het carloungen. De voorste in een rij auto’s voor een van rood naar groen verspringend verkeerslicht talmt al dan niet bewust langdurig met optrekken

  kuitenbijterproject

  nieuwe aanpak van draaideurcriminelen. Aangezien de veelplegers door het justi?le systeem zo weer op straat staan, gaat de politie nu voorkomen dat ze veel kunnen plegen door veel te controleren en nauwlettend volgen. Kost wat, maar dan heb je ook wat

  Kut-Marokkaantje

  jonge Marokkanen die zich KUT gedragen werden door de Amsterdamse wethouder Rob Oudkerk Kut-marokkaantjes genoemd. Moet kunnen: naast mooie dagen heb je ook kutdagen. Desondanks viel half Nederland over de gewraakte uitspraak. Rob bleek later nog meer te hebben met kut

  kwaad, as van het

  Irak, Iran, Noord-Korea, Cuba, Libi? en Syri?. Aldus Bush Junior althans. Maar wat er nu precies om die denkbeeldige as dient te draaien? In elk geval zal met het aantal arrestaties van wellicht aan Al-Quaida gerelateerde tiepjes, het een kwestie van tijd zijn voordat ook Nederland tot deze as zal behoren

  kwakkelen

  1. als in ‘Zal ik je even lekker kwakkelen, liefje?, sprak de goedkope hoer’

  2. het blijft kwakkelen

  3. als in ‘kwakkelweer’. Typisch Marion de Hond vocabulaire, dus u mag het weer vergeten

  kwierie

  1. van het Engelse query (vraag), zoeksleutel die je invult bij een zoekmachine

  2. informaticus of andere mafketel die zich vreemd gedraagt. De klankrijm met kierewiet is geen toeval

  kwispelteef

  meisje dat iedere vorm van aandacht, zonder aanziens des persoons, dankbaar glimlachend en enthousiast aanvaardt. Bijna ideaal dus.

  Tot hier en niet verder. De volgende keer alle woordjes met een ?i? en nog wat verder.

  Met vriendelijke groet,

  Undercover

 6. H? hallo,

  Ben wel vaker op jullie weblog geweest, maar vond het tot nu toe niet zo boeiend. Heb echter net het commentaar van ?ne Undercover gelezen. Gaaf stuk guys. Zeker ingehuurd om wat meer bezoekers te krijgen. Slim gedaan. Hulde!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *