Festivaltip

Vanwege vakantieperikelen ben ik zelf helaas niet in de gelegenheid maar ik kan iedereen sterk aanraden om zaterdag 26 augutus naar Westerpop te gaan.Niet alleen is het ‘om de hoek’. Ook is er mn op zaterdag, dit jaar een erg leuke line met bijv. the Infadels, Kraak&Smaak en A Balladeer.

Meer info: www.westerpop.nl

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

2 gedachtes over “Festivaltip”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *