Ajax – FC Kopenhagen

Even een kleine update over het heerlijk avondje voetbal gisteravond. Maar liefst 2,3 miljoen liefhebbers van snel circulatievoetbal en Mokums gogme zagen Lucky Ajax met 0-2 afgedroogd worden door een zootje Deense smeerkaas-vreters. Japie Stam ONTHUTST. Henk ten Cate VERBAASD. Weg 9 miljoen euro aan Champions League poet en going down beurskoers. Het blijft gissen naar de werkelijke reden van de nederlaag. Wat ies gebeurd daar, gisteravond. Hadden die Denen soms Kira Eggers (olala) in de rust in de kleedkamer van 020 losgelaten? Ampulletje GHB in de thee? We weten het niet.

(bron: Ron Freeth, Rotterdam)

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

4 gedachtes over “Ajax – FC Kopenhagen”

  1. Ik wilde je even mee laten voelen in mn vernederingen die ik hier de hele dag in Rotjeknor moet ondergaan.

  2. Dat lachen in Rotjeknor vergaat ze wel zodra ze beseffen welke club er door het verspelen van punten voor de uefaranglijst nu ineens net naast Europees voetbal gaat grijpen dit seizoen.

  3. Wat kan die ‘amigo’ slecht tegen zijn verlies en slecht tellen. Allemaal de schuld van de KNVB. Hadden ze maar geen team moeten sturen die in de reguliere competitie zesde of zoiets geworden is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *