“Sparta is klaar met Wiljan Vloet”

‘Wiljan Vloet zal de eerste trainer zijn die ontslagen wordt in het huidige Eredivisie-seizoen’, meldt Johan Derksen. De hoofdredacteur van Voetbal International liet dat vandaag weten in Voetbal Inside. Volgens Derksen is Sparta Rotterdam helemaal klaar met Vloet. De club zal zelfs al op zoek zijn naar een vervanger.

Sparta begon dit seizoen zeer matig. Er werd verloren van Vitesse, Feyenoord en FC Groningen, en gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. Daardoor staat Sparta nu op de 16e plaats met slechts 1 punt.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

6 gedachtes over ““Sparta is klaar met Wiljan Vloet””

 1. Ze kenden vloet toch al voordat het seizoen begon. Ik zou het uitermate zwak beleid vinden om ‘m nu ineens te willen dumpen.

  Neem een voorbaald aan de hofstedelijke trots waar de directeur heeft verkondigd dat het totaal geen zin heeft om tussentijds de trainer te ontslaan. Hij ondersteunde die opmerking door aan te geven dat vorig jaar geen enkele club die de trainer de laan uitstuurde het beter ging doen.

 2. Hmmm, nu al de laan uit.

  Het komt voor mij nog wat te vroeg maar je weet maar nooit, ik zal mijn telefoon in de gaten blijven houden..

 3. H? Sammie, ook weer eens online. Kga je morgen mailen. Dan kunnen we snel weer eens een pilsie doen. Of een plaatje draaien…

  En Amigo, ben niet graag positief over wat ook maar iets met die lousy club van je heeft te maken. Maar er zit best wat in wat die directeur van Ado verkondigd. Maar ja het is nou eenmaal hardstikke stoer om er afentoe eens een trainer uit te sodemieteren!

  Misschien een aardige voorspelling wie de nieuwe trainer wordt van Sparta???!!!

 4. Als Kluit voor t weekend nog geen voorspelling heeft gedaan (en die kans schat ik op 99,9%) dan doe ik er ??n hoor!

 5. De nieuwe trainer van Sparta wordt………..Danny Blind.

  Ik verwacht trouwens niet dat ze hem ontslaan. Sparta heeft geen geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *