Lijkt me toch wel iets voor Sparta?

Bij gebrek aan interesse zet Ali Elkhattabi op 29-jarige leeftijd een punt achter zijn carri?re. Zijn zoektocht naar een nieuwe club heeft hij gestaakt.

In zijn elfjarige loopbaan maakte Elkhattabi voldoende indruk als spits. Alleen in zijn, wat nu blijkt laatste seizoen deed de Marokkaan in dienst van RBC Roosendaal qua productiviteit weinig van zich spreken.

Vooral voor Sparta Rotterdam maakte Elkhattabi faam als goalgetter. Het leverde de spits, die bij SC Heerenveen niet uit verf was gekomen, een overgang naar AZ op. Maar in Alkmaar kon hij zich niet manifesteren als vaste waarde.

Eind augustus vroeg Elkhattabi zich hardop af, waarom er geen interessante club zich meldde. ‘Ik had niet gedacht dat ik geen club meer zou vinden’, vertelde de Marokkaan in het AD. ‘Dit is echt een grote teleurstelling voor me.’

Alleen NAC Breda kwam met een voorstel over de brug, maar dat werd als ‘veel te laag’ afgewezen. ‘Aan de andere kant ben ik blij dat ze ?berhaupt interesse hebben getoond, want verder heb ik niets gehoord. Jammer. Sparta bijvoorbeeld, daar zou ik echt heel graag nog voor willen uitkomen. Vroeger heb ik vaak gedacht dat ik daar de laatste jaren van mijn carri?re zou slijten.’

Elkhattabi speelde in totaal 238 competitiewedstrijden, waarin hij 81 keer doel trof. De gewezen aanvaller gaat zich nu richten op het onroerend goed. In die bedrijfstak was hij de laatste jaren al bezig.

Maar ook de diverse reacties op dit bericht zijn vermakelijk om te lezen:www.itwm.nl/artikel.php?id=2482

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *