Johan, 21 september 2006, Speakers

Met name op verzoek van Amigo bij deze een concertverslag(je) van het concert van Johan, vorige week donderdag in Speakers.En als ik de foto’s bekijk dan snap ik wel waarom hij een verslag wil, want ik kwam ‘m vaak tegen op de verschillende kiekjes.

Een concertbeschrijving in het kort dan: het voorprogramma was de ‘Alamo Race Track’. Ik vond het wel een aardige band. Kluit vond het met name erg ??ntonige muziek. Roonie was te laat dus heeft ze gemist. Wat de rest er van vond weet ik eigenlijk niet

En omdat Roonie later was en ik (en Rombout) een kaartje over hadden was het het voor de deur van Speakers overhandigen van het kaartje gelijk een mooi moment om mn extra kaartje te verkopen. En dat was snel gelukt. Niet voor de hoofdprijs maar we hebben het verlies laag gehouden.
En toen snel weer naar binnen want Johan zou beginnen met hun optreden. Johan heeft 3 Cd’s gemaakt; de 1e heb ik ooit in mn Cd-club gehad. Dus vaak beluisterd en daarnaast een erg leuke Cd. Van Cd 2; Pergola ken ik wel wat nrs. Lekkere nrs zijn dat maar verder ken ik er dus weinig van. Van hun laatste Cd ken ik alleen de singel. Een leuke maar tikje saai nr.
En eigenlijk laat het concert zich ook zo het beste omschrijven: leuk optreden maar afentoe een beetje saaiig. De muziek is vaak iets te sloom voor mij en de nrs lijken toch best wel op elkaar. Maar was het best een leuk concert. Maar volgens mij lag dat meer aan het gezelschap en de pils dan aan het optreden…

Gezellig gezelschap
Gezellig gezelschap

JHN
JHN

Roonie is wel erg onder de indruk
Roonie is wel erg onder de indruk

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

3 gedachtes over “Johan, 21 september 2006, Speakers”

  1. Zie ik Roonie daar enkele goeie muzikale tips geven aan de (ietwat geintimideerd ogende) bassist van JHN. (‘jullie zouden een paar dj’s erbij moeten hebben op het podium’)

  2. Daar vond ik het zelf ook een beetje op lijk dus ik dacht ik geef er effe snel een andere draai aan.

    Maar laten we eerlijk zijn, JHN kreeg de zaal niet zo plat als die twee dj’s in de Ruif afgelopen woensdag. Het was dat de plaatselijke sterke arm een eind aan de avond maakte anders stonden al die studenten nu waarschijnlijk nog te srpingen, zingen, klappen en dansen op de de tonen van Guapu y Amigo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *