Voorspelling van de week

Kluit zit weer eens te slapen dus bij deze doet Amigo dit keer maar weer eens de voorspelling van de week. Dit keer niet over wielrennen, voetbal of Oliveo9.nl. Nee, we gaan ons dit keer richten op de snelheidsduivels.Zondag staat de GP van China namelijk op het programma en alsof dat nog niet spannend genoeg is, is het formule 1-circus steviger oranje gekleurd dan ooit tevoren. Uiteraard gaat Christian Albers weer proberen om de race uit te rijden en dit keer doet ie dat voor het eerst in een heuse oranjezilveren Spyker MF1! En daar blijft het niet bij want ook Robert Doornbos neemt weer plaats in een snelle bolide. De sympathieke Nederlandse coureur rijdt de laatste drie races van het seizoen voor Red Bull en hoopt zich uiteraard in de picture te rijden bij de teambazen zodat hij ook volgend seizoen actief zal zijn in de formule 1.

De vragen van deze week:

1. Welke coureur gaat na China aan kop in het klassement?
2. Rijdt Albers de race uit?
3. Rijdt Doornbos de race uit?
4. Zal er een Nederlander in de punt(en) rijden?
5. Gaat Olav Mol weer bewijzen dat ie de beste sportcommentator van Nederland is?

De voorspelling van Amigo luidt:

1. Michael Schumacher
2. Nee
3. Ja
4. Nee
5. Ja

Gepubliceerd door

Amigo

Als hij geen Zweedse meubels aan het verkopen is, is Amigo meestal achter een computer te vinden. Zo ontwikkelt hij onder de naam Rosio websites.

De sympathieke vriend is behalve helft van het illustere dj-duo Guapo y Amigo ook groot voetballiefhebber. Daarbij nemen ADO Den Haag, Ajax en vooral Oliveo 7 een speciaal plekje in zijn hart in.

8 gedachtes over “Voorspelling van de week”

  1. Guapo is wel heel erg van de research…. Misschien is het handig om gewoon eens een gokje te wagen en op tijd te zijn?

    Gefeli Amigo….

  2. Ik heb toch helemaal verstand van auto’s en hun berijders!

    Waar blijven die ‘niet-sport-gerelateerde’ voorspellingen nou!?

  3. Cool Site! I hope, you visit my site aloso 🙂 <a href=’http://pharma-xanax.blogspot.com’>My Collection of Child and any about child, man, woman</a>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *