Ben benieuwd wanneer de DJ’s Guapo en Amigo aan de beurt zijn voor een interview

Het zal nog wel even duren denk ik.Tot die tijd is het leuk alvast te lezen wat bekende Pijnackernezen en andere beroemde popliefhebbers te vertellen hebben over hun muziekvoorkeuren. Kijk er voor op:
www.50jaarpophistorie.tk En ga dan naar ‘archief’.

Gepubliceerd door

Guapo

De geboren Koreaan die doordeweeks als centenneuker een groot advocatenkantoor onder de duim houdt, staat bij intimi bekend als groot liefhebber van muziek, voetbal, en eten (niet noodzakelijk in die volgorde).

Als helft van het illustere duo Guapo y Amigo stuwt hij regelmatige feesten in zijn homecity Delft naar grote hoogten. Gekleed in een rood-wit gestreept shirt bezoekt hij ook nogal eens wedstrijden van Sparta (is de club van Rotterdam).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *